REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„DigiTimes“ paskelbė naują informaciją apie „Intel“ procesorių asortimento atnaujinimą, kuri leidžia matyti kompanijos planus iki pat 2015 m. pirmo ketvirčio pabaigos.

REKLAMA
REKLAMA

Teigiama, kad pirmos bangos „Haswell Refresh“ procesoriai prekyboje pasirodys ne anksčiau balandžio pabaigos – gegužės pradžios. Anksčiau pasirodžiusi informacija skelbė, kad patys procesoriai debiutuos balandžio pabaigoje, o jiems skirtas naujas mikroschemų rinkinys „Intel 9 Series“ - gegužės 11 d.

REKLAMA

Antra vertus, darbui su „Haswell Refresh“ pakaks ir dabartinių pagrindinių plokščių su „Intel 8 Series“ mikroschemomis – užteks atnaujinti tik BIOS, nors kai kurie gamintojai kalba, jog naujoms plokščių revizijoms nereikės daryti net ir to.

Kada pasirodys „Intel“ procesoriai „Devils Canyon“ su laisvu daugikliu ir geresne termopasta po dangteliu? Gamintojais iš pradžių kalbėjo apie 2014 m. vidurį, o kai kurie šaltiniai mini birželį, kai vyks paroda „Computex 2014“. Tiekimas šiuo atveju prasidėtų liepą. Kiti šaltiniai linkę manyti, kad anonsas įvyks rugsėjį ir sutaps su „Haswell-E“ debiutu. Pastarieji palaikys DDR4 atmintį, LGA 2011-3 lizdą, jiems bus skirtas mikroschemų rinkinys „Intel X99“.

REKLAMA
REKLAMA

Stacionarūs „Broadwell“ procesoriai bus pristatyti tik 2015 m. I ketvirtyje, nors jų mobilios versijos turi pasirodyti 2014 m. pabaigoje (juos pirmieji turėtų gauti „Apple MacBook“ nešiojamieji kompiuteriai).

Be to, 2015 m. I ketvirtyje „Bay Trail-D“ sprendimai bus pakeisti „Braswell“ procesoriais. Reikia pažymėti, kad anksčiau šis pavadinimas priklausė procesoriams su „Skylake“ architektūra, palaikančia 14 nm technologiją ir DDR4 atmintį. Galbūt šis pavadinimas migravo iš vienos procesorių šeimynos į kitą, o galbūt „Intel“ ketina paspartinti „Bay Trail“ klasės produktų evoliuciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų