• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmose Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) ketvirtfinalio serijos rungtynėse „Mažeikiai“ iškovojo pergalę, tačiau neteko starto penketo žaidėjo. Dėl rungtynėse su Šilutės „Šilute“ gautos diskvalifikacinės pražangos antrąjį komandų susitikimą privalės praleisti mažeikiškių vidurio puolėjas Raimundas Petrauskas, praneša NKL.

REKLAMA
REKLAMA

35 metų 200 cm ūgio krepšininkas ketvirtajame kėlinyje prasižengė prieš „Šilutės“ puolėją Arną Kazlauską, o pastarasis po pražangos kliudė mažeikiškio smakrą alkūne. R. Petrauskas griuvo ant žemės, tačiau netrukus puolė aiškintis santykių su priešininku. Aikštelėje kilus susistumdymui, „Mažeikių“ kapitoną suvaldė komandos draugai ir treneriai.

REKLAMA

Po šio epizodo šilutiškis A. Kazlauskas buvo nubaustas nesportine pražanga, o „Mažeikių“ centras R. Petrauskas – diskvalifikacine. Pastarajam prireikė ir medikų pagalbos. Smakrui susiūti panaudotos 6 siūlės, buvo nuskelti du dantys ir pažeistos balso stygos.Šiame sezone R. Petrauskas pelno po 10,3 taško, atkovoja po 4 kamuolius ir renka 9,4 naudingumo balo per rungtynes.

Į aikštę vidurio puolėjas galės grįžti trečiose serijos rungtynėse šeštadienį (03.22) Mažeikiuose.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų