• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Panašu, kad ir šiemet „Samsung“ pademonstruos savo flagmaną, tik kitokiu pavidalu. Kaip praneša „Phonearena.com“, jau greitai turėtumėme sulaukti naujojo „Galaxy S5 zoom“. Prieš kelias dienas svetainėje „Gfxbench.com“ pasirodė duomenys apie „Samsung SM-C115“. Įdomiausia tai, kad šis įrenginys turi net 19 MP fotokamerą.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinė šio telefono savybė – 19 MP (5184 x 3888) fotokamera. Priekinė aparato fotokamera nebus tokia įspūdinga – 2 MP. Telefono ir fotoaparato hibridas turėtų gauti 4,8 colių ekraną, kurio skiriamoji geba yra 720×1280 taškų. Įrenginys taip pat gaus 2 GB darbinės atminties bei firminį 6 branduolių 1,3 GHz „Samsung Exynos 5 Hexa“ procesorių. Telefone veiks operacinė sistema „Android 4.4.2 Kitkat“.

Palyginimui: „Galaxy S4 Zoom“ turi 16 MP fotokamerą, 4,3 colių „qHD“ ekraną, dviejų branduolių „Exynos“ procesorių, 1,5 GB darbinės atminties. Manoma, jog šiemet „Samsung“ neturėtų kartoti praėjusių metų klaidų ir išleis kompaktiškesnį bei su „TouchWiz“ sąsaja geriau susidorojantį modelį.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų