• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Danų motociklų perdirbimo kompanija „Lauge Jensen“ gana dažnai siautėja – dar pernai šios kompanijos vyrukai pristatė motociklą, kuris padengtas tikru auksu.

REKLAMA
REKLAMA

Techniškai šis „Lauge Jensen“ kūrinys yra ne kas kita, kaip šiek tiek patobulintas „Harley Davidson“. Tačiau svarbiausia čia ne techninė reikalo pusė, o prabanga. Kaip teigė kompanijos vadovas Uffe Lauge Jensen, motociklo gamyba užtruko net penkis mėnesius, nes buvo gausybė detalių, kurioms reikėjo itin tikslaus meistrų darbo.

REKLAMA

Pažymėtina, kad danai nepurškė motociklo kokiais nors dažais su aukso pagrindu, o jo paviršių tiesiog dengė specialiomis 24 karatų aukso plokštėmis. Be to, jis papuoštas 268 brangakmeniais. Todėl motociklo kaina įspūdinga. Patys danai apie motociklo kainą nieko nešneka. Pasak jų, tai tėra pavyzdys, iliustruojantis gamintojo galimybes. O ką nors panašaus jie bet kada gali pagaminti pagal individualų konkretaus užsakovo pageidavimą.

Šį egzempliorių danai pardavė už 850 tūkst. dolerių. Nebloga kaina? Tikrai taip? Tačiau apetitas kyla bevalgant. Todėl dabar „Lauge Jensen‘ paskelbė, kad jau kuria motociklą, kuris kainuos ne mažiau, nei milijoną dolerių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų