REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė HTC praėjusį rudenį pristatė riboto leidimo auksinį „HTC One“ išmanųjį telefoną, padengtą tikru auksu. Tai – brangiausias HTC kada nors sukurtas išmanusis.

REKLAMA
REKLAMA

Nors jis buvo kuriamas kaip specialus prizas pasauliniam muzikiniam renginiui „MOBO Awards“, šiuo metu per pasaulį keliauja keletas tokių išskirtinių telefonų, sakoma HTC pranešime. Vienas iš jų laikinai atvyko į Lietuvą.

REKLAMA

Riboto leidimo auksinis „HTC One“ kainuoja apie 6500 Lt. Jis buvo kuriamas bendradarbiaujant su bendrove „Goldgenie“, kuri specializuojasi išmaniųjų telefonų puošimu auksu. Visas jokių tarpų neturintis auksinio „HTC One“ korpusas yra padengtas 18 karatų auksu.

Pasak gamintojų, auksinis „HTC One“ pasižymi visomis daugybę pasaulinių apdovanojimų pelniusio „HTC One“ funkcijomis, tarp kurių – „HTC BlinkFeed“, „HTC Zoe“, „HTC BoomSound“ ir kitos technologijos, iškėlusios pasaulinę išmaniųjų telefonų kokybės kartelę į naują lygį.

REKLAMA
REKLAMA

Telefoną auksu puošusi bendrovė „Goldgenie“ anksčiau yra dailinusi išmaniuosius tokioms žvaigždėms, kaip Denzelis Washingtonas, Willas Smitas ar Kate Moss. Tačiau tai buvo pirmas kartas, kai kompanija dirbo tiesiogiai su „Android“ OS pagrįstų išmaniųjų gamintoja.

Nuo pat savo debiuto „HTC One“ susilaukė itin didelio ekspertų dėmesio, kurie šį išmanųjį pripažino dėl puikaus jo funkcionalumo ir dizaino. Vos prieš savaitę „HTC One“ laimėjo geriausio išmaniojo apdovanojimą mobiliųjų technologijų renginyje MWC 2014. Šis išmanusis geriausiu buvo pripažintas ir GSMA, EISA bei kituose prestižiniuose technologijų apdovanojimuose, sakoma pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų