• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

J. Bartomeu: Neymarą tokiomis pačiomis sąlygomis pirktume dar kartą

 "Barcelona" klubo prezidentas televizijos laidoje pareiškė, kad tuo atveju, jei Katalonijos ekipa turėtų galimybę dar sykį pirkti Neymarą tokiomis pačiomis sąlygomis, ji nedelsiant tuo pasinaudotų.

REKLAMA
REKLAMA

"Manau, kad kai kas tiesiog negali ramiai žiūrėti į tai, kad "Barcelona" veikla yra sklandi, - interviu "Teledeporte" kanalui teigė Josepas Maria Bartomeu. - Mes esame tvirtai įsitikinę savo teisumu. "Barcelona" ir "Santos" susitarimai yra visiškai legalūs. Klubą konsultavo ir sandorį prižiūrėjo patyrę mokesčių teisės žinovai. Viskas buvo kontroliuojama - derybos, finansiniai pavedimai, sutartys. Ką gi, tikėkimės, kad teismas pateiktą informaciją patikrins pats ir įsitikins, jog viskas yra teisėta".

REKLAMA

Pasak Katalonijos klubo vadovo, "Barcelona" neišsižada ir nekeistų nė vieno savo sprendimo, tačiau apgailestaujama tik dėl to, jog teko viešai atskleisti savo transferų strategiją.

"Jei dabar atsirastų galimybė tokiomis pačiomis sąlygomis įsigyti Neymarą, mes neabejotinai tuo pasinaudotumėm. Tokie žaidėjai gimsta vieną kartą per šimtą metų. Pagrindinis mūsų tikslas buvo, kad toks futbolininkas rungtyniautų greta geriausio pasaulio žaidėjo Lionelio Messi", - pareiškė katalonas.

REKLAMA
REKLAMA

J. M. Bartomeu taip pat patvirtino, kad Jordi Casesas buvo vienintelis klubo sirgalius, kuris kreipėsi į "Barcelona" vadovus ir paprašė pateikti informaciją apie Neymaro įsigijimo sandorį.

"Taip, jis buvo vienintelis, kuris kreipėsi į klubą. Mes neatskleidėme jo prašomos informacijos tol, kol neturėjome Neymaro tėvo leidimo. Tokia informacija laikoma konfidencialia ir negali būti viešinama be šalių sutikimo. J. Casesas vėliau žadėjo atsiimti savo skundą teismui ir iš mūsų prašė raštiškos garantijos, kad jo nepersekiosime. Nematome prasmės to daryti. J. Casesas yra socio ir turi teisę kreiptis į klubą", - pažymėjo "Barcelona" vadovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

"Žinoma, nesmagu, kai tenka viešai aptarinėti piniginius žaidėjo reikalus. Toks atvejis, kai klubas atskleidžia visas sandorio detales, yra pirmas. Vis tik būtų gerai, jog tai nevirstų precedentu. Sutartys su žaidėjais yra konfidencialus dalykas. Tai abipusis klubo bei žaidėjo susitarimas", - įsitikinęs J. M. Bartomeu.

Anot Katalonijos klubo prezidento, "Barcelona" yra vienas iš nedaugelio klubų, kurie neturi jokių įsisenėjusių mokestinių problemų ir tai galėtų būti laikoma tinkamu pavyzdžiu.

"Jei kažkam kilo mintis mus apskųsti teismui, ką gi, mes ginsimės. Puikiai suvokiu, kad Madride visos šitos procedūros gali užsitęsti, tačiau mes tam pasirengėme. Labiausiai gaila tik dėl to, kad mūsų konkurentai jau gavo labai daug informacijos, kaip įsigyti jaunus žaidėjus Brazilijoje", - televizijos kanao "Teledeporte" studijoje apgailestavo pašnekovas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų