REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon“ pranešė papildžiusi EOS sistemą nauja blykste „Macro Ring Lite MR-14EX II“. Ji tinka skaitmeninius veidrodinius fotoaparatus naudojantiems fotografams, mėgstantiems makrofotografiją, nes blykstė leidžia lanksčiai apšviesti ir fotografuoti įvairius objektus, sakoma bendrovės pranešime. Pasak gamintojų, „Macro Ring Lite MR-14EX II“ pasižymi tokiomis naujomis savybėmis kaip nepriklausomas blykstės galvutės veikimas, didesnis jautrumas ir patobulintos įprastinės funkcijos.

REKLAMA
REKLAMA

Skelbiama, kad „Macro Ring Lite MR-14EX II“ blykstė yra suderinama su visu „Canon“ EOS skaitmeninių veidrodinių fotoaparatų asortimentu. Ji užtikrina automatišką E-TTL II blykstės aprėpties galios matavimą, todėl ekspozicijos yra tikslios ir stabilios. Patobulintose fokusavimo lempose įmontuoti naujoviški ryškūs baltos spalvos šviesos diodai, užtikrinantys geresnį nei ankstesnių gaminių apšvietimą bei palengvinantys fokusavimą prasto apšvietimo sąlygomis.

REKLAMA

„Canon“ atstovų teigimu, naujojoje blykstėje yra kairysis ir dešinysis blykstės vamzdeliai, kuriuos galima valdyti atskirai, o galinga 14 metrų veikimo aprėptis (Guide Number 14) leidžia sukurti unikalų ir kūrybišką apšvietimą fotografuojant stambaus plano ir labai priartintus vaizdus.

Pranešama, kad fotografai „Macro Ring Lite MR-14EX II“ gali naudoti kaip pagrindinį belaidį optinį įrenginį. Juo nuotoliniu būdu galima valdyti ir įjungti EX serijos „Speedlite“ blykstes, vienu metu infraraudonaisiais spinduliais valdant iki trijų išorinių blyksčių grupių. Naudojant integruotą skystųjų kristalų ekraną galima reguliuoti apšvietimo intensyvumą. Blykstėje įdiegta 12 naujų pritaikomų funkcijų ir trys naujos asmeninės funkcijos.

REKLAMA
REKLAMA

Atnaujinti „Macro Ring Lite MR-14EX II“ valdikliai leidžia vartotojams įjungti įrenginį naudojantis skaitmeninio veidrodinio fotoaparato meniu, o naujasis indikatorius rodo blykstės įkrovos procesą. Įkrovos procesas pagreitintas iki 5,5 sekundės ir yra tylus, o ypač tinka fotografuojantiems baikščius gyvūnus.

Patobulintoje korpuso konstrukcijoje įtaisyta nauja svirtis, valdoma vienu prisilietimu bei palengvinanti ir paspartinanti prijungimą prie EOS fotoaparato. Naujas metalinis tvirtinimo pagrindas ir dulkių valymo mechanizmas užtikrina papildomą tvarumą ir patikimumą, o laidas, prijungtas dešinėje blykstės korpuso pusėje, netrukdo nuspausti fotoaparato užrakto mygtuko. Atnaujintas dizainas palengvina filtrų prijungimą prie objektyvų ir suteikia dar daugiau kūrybinės laisvės, sakoma pranešime.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų