REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kolumbijos futbolo rinktinės perlo Radamelio Falcao svajonė žaisti pasaulio čempionate veikiausiai žlugo. „Monaco“ žvaigždė gavo sunkią traumą taurės rungtynės su ketvirtos lygos klubu „Chasselay“, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

„Mano liūdesys – nežmoniškas, man širdis plyšta, tačiau mano tikėjimas, tokio dydžio kaip garstyčios sėkla, vis dar mane laiko ant kojų“, - socialiniame tinkle rašė futbolininkas. Anot jo, Dievas gali padaryti stebuklą. „Juo aš pasitikiu“, - teigė puolėjas.

REKLAMA

Dėl kairio kelio traumos R. Falcao turės gultis ant operacinio stalo. Portugalų gydytojas Jose Nornha ispanų agentūrai efe tvirtino, kad po to futbolininkui reikės šešių mėnesių reabilitacijai. „Falcao teks iki sezono pabaigos užimti tvirtą vietą ant atsarginių suolo“, - rašo „L‘Equipe“.

Žiniasklaida teigia, kad Falcao netektis kolumbiečiams itin skaudi. Jis ne tik svarbus dėl įvarčių, tačiau ir dėl pagarbos, kurią puolėjui jaučia visi varžovai.

Buvę komandos draugai iš Madrido „Atletico“ klubo prieš taurės rungtynes su „Bilbao“ vilkėjo marškinėlius su užrašu „Fuerza Tigre“, kas reiškia „Jėga Tigrui“. Taip jie praminė puolėją, kuris praėjusią vasarą už 60 mln. eurų persikėlė į „Monaco“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų