REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Oficialu: S. Rosellis traukiasi iš „Barcelona“ prezidento posto

 

Ispanijos spaudoje pasirodžiusi informacija, kad "Barcelona" prezidentas Sandro Rosellis paliks klubą pasivirtino.

REKLAMA
REKLAMA

 

Ketvirtadienį vėlai vakare surengtoje Katalonijos ekipos spaudos konferencijoje S.Rosellis oficialiai paskelbė, kad traukiasi iš prezidento posto ir, manoma, jog pagrindinė to priežastimi tapo grasinimai mirtimi asmeniškai jam bei jo šeimos nariams.

REKLAMA

"Derybos su "Santos" dėl Neymaro įsigijimo yra legalios ir visa kita informacija yra neteisinga. Nejaučiu pasitikėjimo iš komandos sirgalių, nuolatos yra kritikuojamas klubas, todėl aš išeinu", - pasakojo ispanas.

Priminsime, kad Madrido spauda visai neseniai išplatino pranešimą, kuriame buvo skelbiama, kad Neymaras "Barcai" kainavo ne 57, o 95 milijonus eurų.

Vasarą Ispanijos čempionų prezidentas teigė, kad už Brazilijos rinktinės žvaigždę sumokėjo būtent 57 milijonus eurų, tačiau ši suma, pasak "El Mundo", yra netikra, o tokiu atveju "Barcelona" komandos gali laukti ikiteisminis tyrimas.

49 metų S.Rosellis prezidentu katalonų ekipoje tapo 2010 metais. Naujuoju "Barcos" prezidentu taps iki šiol viceprezidento pareigas ėjęs Josepas Maria Bartomeu, o jis klubui vadovaus iki 2016 metų vasaros.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų