REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pasivirtino Estijos aiškiaregės Ilonos Kaldre prognozės: žlugus „Tvarkos ir teisingumo“ partijos lyderio Rolando Pakso viltims dalyvauti gegužę vyksiančiuose prezidento rinkimuose aukščiausio posto sieks Valentinas Mazuronis.

Pasivirtino Estijos aiškiaregės Ilonos Kaldre prognozės: žlugus „Tvarkos ir teisingumo“ partijos lyderio Rolando Pakso viltims dalyvauti gegužę vyksiančiuose prezidento rinkimuose aukščiausio posto sieks Valentinas Mazuronis.

REKLAMA

Ketvirtadienį žlugo „Tvarkos ir teisingumo“ partijos lyderio Rolando Pakso viltys dalyvauti gegužę vyksiančiuose prezidento rinkimuose. „Tvarkiečiai“ artimiausiu metu spręs, ką kelti kandidatu, tačiau greičiausiai tai bus jau anksčiau kaip galimas šios partijos kandidatas minėtas aplinkos ministras Valentinas Mazuronis.

Aiškiaregė: V. Mazuronis naudingas Lietuvai, R. Paksas liks antrame plane

Kokie jų šansai laimėti Lietuvos prezidento rinkimuose – dar praėjusių metų gruodį portalo balsas.lt žurnalistai klausė vienos populiariausių pastarojo meto ekstrasensių ypatingais gebėjimais garsėjančios, tačiau mūsų šalies politinio gyvenimo peripetijomis nesidominčios Estijos aiškiaregės Ilonos Kaldre.

Nors tuomet dar tik spėliojome, kas sieks šalies gyventojų palankumo, pateikę kelių galimų pretendentų nuotraukas klausėme, kas kovoje dėl teisės įsikurti rūmuose Daukanto aikštėje pasirodys sėkmingiausiai, o kam likimas lems ir toliau tūnoti antrame plane.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi tuomet dar buvo neaišku, ar dalyvauti šių metų Lietuvos prezidento rinkimuose galės partijos „Tvarka ir teisingumas” lyderis Rolandas Paksas, poniai Ilonai pateikėme ne tik jo, bet ir vieno ryškiausių pastarosios Vyriausybės narių „tvarkiečio” aplinkos ministro Valentino Mazuronio fotografijas.

REKLAMA

„Jis liks politikoje, tačiau bus tarsi už širmos. Jis vadovauja, bet jo nematyti pirmosiose pozicijose. Jis ne iš tų, kurie visada matomi. Taip bus ir ateityje”, – žvelgdama į R. Pakso nuotrauką kalbėjo žinoma aiškiaregė. Bent jau artimiausiuose rinkimuose R. Paksui sėkmės neprognozuojanti I. Kaldre sakė jaučianti, kad „su šiuo žmogumi susiję kažkokie pinigai, kažkokie popieriai”.

„O Valentinas labai sėkmingas žmogus, – pareiškė aiškiaregė, žvelgdama į V. Mazuronio nuotrauką. – Jis pritraukia į Lietuvą finansus. Kažkokie pagalbos pinigai per jį ateina iš Europos Sąjungos. Jūsų šalis turi būti suinteresuota, kad šis žmogus užimtų aukštus postus, būtų valdžioje, nes daro labai protingus ir labai teisingus sprendimus. Todėl jis ir pritraukia pinigus, kurie padeda Lietuvai sėkmingai vystytis”.

REKLAMA
REKLAMA

Estijos aiškiaregės I. Kaldre įžvalgas apie būsimus Lietuvos prezidento rinkimus skaitykite čia.

Nors neeilinės Seimo sesijos darbotvarkėje buvo įrašytas Konstitucijos pataisų, kurios būtų leidusios nušalintajam prezidentui R. Paksui kandidatuoti prezidento rinkimuose, klausimas, jis buvo išbrauktas iš darbotvarkės pačių „tvarkiečių“ prašymu.

„Manau, kad artėjantys prezidento rinkimai trukdo įgyvendinti Europos žmogaus teisių teismo sprendimą“, – motyvavo frakcijos vardu pateiktą prašymą „tvarkiečių“ seniūnas Petras Gražulis. Pastarąjį sprendimą lėmė paaiškėjusi konservatorių ir liberalų pozicija balsuoti prieš Konstitucijos pataisą. Pastarajai įtvirtinti reikėtų net 94 Seimo narių balsų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų