• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „LG Electronics“ (LG) pranešė, kad tarp Europos šalių, kuriose vasario nmėnesį bus pradėtas pardavinėti jos išmanusis telefonas lenktu korpusu ir ekranu, bus ir Lietuva.

REKLAMA
REKLAMA

Tarptautinėje elektronikos parodoje CES pristatytas „G Flex“ kitą mėnesį bus prieinamas didžiosiose Europos rinkose – Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Prancūzijoje, Italijoje, Švedijoje ir Austrijoje, sakoma bendrovės pranešime.

REKLAMA

„Aukštos klasės kategorijai priklausantis „G Flex“ yra mūsų pirmas didelis žingsnis lenktų ekranų telefonų rinkoje. Tai leis pasiūlyti vartotojams naują išmaniųjų segmentą, sustiprins mūsų, kaip kompanijos pozicijas rinkoje“, – pranešime cituojamas dr. Jong-seok Parkas, „LG Electronics Mobile Communications Company“ prezidentas ir vykdomasis direktorius.

Pasak LG atstovų, lenktas telefono dizainas sumažina nuotolį tarp burnos ir mikrofono, kai įrenginys laikomas prie ausies. „LG G Flex“ pritaikytas 6 colių įstrižainės, plačiausias lankstus plastiko OLED (POLED) ekranas, skirtas išmaniesiems telefonams.

„LG G Flex“ yra ir pirmasis telefonas, kurio galinė korpuso dalis turi „savęs gydymo“ dangą, kuri sumažina nuo kasdieninio naudojimo atsirandančius įbrėžimus. Telefono unikalumas atskleidžiamas ir vartotojo sąsajos savybėmis. Tarp jų – „QTheatre“, leidžiančią įjungti fotoaparatą ar vaizdo įrašus užrakintame ekrane, į kelias dalis ekraną suskirstanti „Dual Windows“ ir „Swing Lockscreen“, specialiai sukurta keisti vaizdus užrakintame lenktame ekrane, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų