REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

9. Per stora žmogžudystei

REKLAMA

Naujas dokumentinis filmas atskleis nepaprastą moters gyvenimo istoriją – ji teigė įvykdžiusi žmogžudystę, bet buvo išteisinta, nes jos nutukimas jai būtų neleidęs to padaryti. Texan Mayra Rosales (31) policijai pareiškė, kad savo dviejų metų sūnėną Eliseo'ą Jaunesnįjį nužudė netyčia ant jo užsiritusi. Beveik 500 kilogramų sverianti moteris tikėjosi, kad jos istorija bus patikėta. Tačiau gydytojai nustatė, kad berniukas galėjo mirti tik nuo smūgio per galvą. Tada jos advokato pagrindiniu argumentu tapo teiginys, kad T. M. Rosales yra per stora ir negali pajudinti rankos. Šiek tiek vėliau T. M. Rosales galiausiai pasakė tiesą: ji sukūrė šią istoriją tam, kad niekas neįtartų jos sesers Jaime – pastaroji tą pačią dieną vaiką mušė šepečiu.

REKLAMA
REKLAMA

8. Per storas sėsti į kalėjimą

Vyriškis, įvertintas kaip per storas tam, kad būti įkalintas, prabilo apie išsisukimą nuo bausmės. Claude‘as Jacksonas šiuo metu atlieka viešuosius darbus dėl to, kad 2007 metais sausio mėnesio 14 dieną bare kitam lankytojui į galvą sudaužė stiklinę. Auka tapusiam Timui Kirkmanui teko siūti 4 centimetrų ilgio žaizdą ant kaklo ir gydytis ligoninėje. C. Jacksonas teigė, kad sunkų sužeidimą ir muštynes sukėlė netyčia. Medikų išvadose, pateiktose Victorian County teismui nurodyta, kad 190 kilogramų sveriantis vyriškis yra iškentęs tris širdies smūgius, kenčia nuo miego apnėjos, jam nuolat atsinaujina artritas, etc. Taip pat teigiama, kad vienu metu vyriškis svėrė 234 kilogramus ir šis baisus nutukimas jį kankina visą gyvenimą. Gydytojai nurodė, kad įkalinimas labai pakenktų vyriškio sveikatai.

REKLAMA

21 metų C. Jacksonas teigė, kad labai apgailestauja dėl incidento ir kad dabar vengia bet kokių problemų.

7. Šeima, kuri yra per stora dirbti

Keturi šeimos nariai kartu sveria beveik 530 kilogramų ir kiekvienais metais gauna 22 tūkst. svarų iš mokesčių mokėtojų, nes yra per stori dirbti. Tačiau, kad ir kaip sunku būtų tuo patikėti, ši šeima reikalauja didesnių išmokų, nes nepajėgia patenkinti savo kalorijų poreikio. Paklausti, kodėl paprasčiausiai nepradeda laikytis dietos, Chawner šeima pareiškia, kad „neturi laiko“. Nei vienas iš keturių šeimos narių nedirbo per pastaruosius 11 metų. Chawneriai taip pat aiškina, kad tokį didelį jų svorį nulemia paveldėtos ligos. Kai nevalgo, šeima beveik visą laiką leidžia žiūrėdami iš draugų pasiskolintą televizorių. Šeimos nariai aiškino, kad maistui, įskaitant šokoladą, bulvių traškučius ir pyragus, kiekviena savaitę jie išleidžia 50 svarų, o per dieną kiekvienas suvartoja apie 3000 kalorijų.

REKLAMA
REKLAMA

6. Per storas mirties bausmei

Ohajo valstybėje mirties nuosprendžio įvykdymo laukiantis kalinys, kuris sveria beveik 220 kilogramų, teigia, kad jo svoris gali nulemti ilgą ir kankinančią mirtį. Ronaldas Postas, beveik prieš 30 metų nužudęs viešbučio tarnautoją, aiškina, kad jo svoris, prieiga prie venų ir kitos medicininės problemos padidina tikimybę, kad egzekucijos vykdytojai gali susidurti su didelėmis problemomis. Vyriškis taip pat sveria tiek daug, kad nėra aišku, ar nesulūš vadinamoji egzekucijų kėdė.

R. Postas bandė mesti svorį, tačiau kelio ir nugaros problemos jam neleidžia sportuoti.

Laukite tęsinio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų