• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Parodoje „CES 2014“ bendrovė „Canon“ pristatė dvi naujas „Canon LEGRIA HF R“ serijos vaizdo kameras su „Full HD“ raiškos vaizdo sistema, optinio vaizdo stabilizavimo technologija ir intuityvia garso sistema.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, naujosios vaizdo kameros puikiai tinka šeimyninėms akimirkoms įamžinti. Jos išsiskiria patobulintu kūdikių filmavimo režimu „Baby Mode“ , kuris leidžia tėvams vienu metu įrašyti net trijų vaikų duomenis. Tai reiškia, kad galima sukurti kiekvieno vaiko albumą, kuriuose galima kaupti atskirus vaizdo įrašus. Su „Baby Mode“ režimu filmuotą medžiagą galima papildyti įvairiais animaciniais elementais bei ženklais, įskaitant kūdikio gimimo svorį, ūgį, ypatingas datas ir svarbiausius vaiko raidos etapus.

REKLAMA

Pranešama, kad patobulinta belaidžio ryšio funkcija leidžia perkelti užfiksuotus siužetus į „iOS“ ir „Android“ įrenginius bei per atstumą stebėti ir kontroliuoti namuose tiesiogiai filmuojamą medžiagą. Naudojantis planšetiniu kompiuteriu ar išmaniuoju telefonu ir nemokama „Canon“ programėle „CameraAccess Plus“ vaizdo įrašymą paprasta sustabdyti ir vėl paleisti ar priartinti ir vėl nutolinti vaizdą iš bet kurios vietos nuotoliniu būdu.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su LEGRIA HF R serijos kameromis rinkoje pasirodys naujas motorizuotas kameros stovas CT-V1ii. Stovas lengvai tvirtinamas prie vaizdo kameros pagrindo, be to, jį paprasta valdyti išmaniuoju telefonu arba planšetiniu kompiuteriu. Kamerą tokiu būdu galima horizontaliai sukioti 200 laipsnių kampu.

LEGRIA HF R56 ir LEGRIA HF R506 kamerose veikia „Canon“ vaizdo apdorojimo platforma DIGIC DV4. Pasak „Canon“ atstovų, 3,2 megapikselio „Full HD“ CMOS jutiklis net ir esant prastam apšvietimui užtikrina gerą vaizdo kokybę, o „Canon“ optinis vaizdo stabilizatorius ir išmanioji vaizdo stabilizavimo technologija neleis išsilieti vaizdui. Integruota išmanioji IS technologija atpažįsta skirtingo pobūdžio kameros virpėjimą ir taiko tinkamiausią iš keturių stabilizavimo režimų. Įskaitant ir dinaminį vaizdo stabilizavimą, kuris užtikrina medžiagos, nufilmuotos judant, stabilumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su „Canon“ HD vaizdo objektyvu, turinčiu 32 kartų optinio artinimo funkciją, galima nufilmuoti ir tolimo vaizdo detales. Į abu modelius įdiegta patikslintoji 57 kartų optinio artinimo funkcija. Integruota filmavimo dvejopu formatu funkcija naujajai LEGRIA HF R56 kamerai leidžia vienu metu filmuoti vaizdus, tinkamus ir didiesiems ekranams, ir mobiliesiems įrenginiams. Vaizdo kamera tą patį vaizdą gali įrašyti ir kaip didelės spartos AVCHD, ir kaip nedidelės spartos MP4 formato vaizdo įrašą.

Abiejuose įrenginiuose veikia „Audio Scene Select“ garso technologija, užtikrinanti aukštos kokybės vaizdo įrašų garsą. Penki garso profiliai, tokie kaip „Speech“, „Music“ ir „Noise Reduction“, pasižymi skirtingiems vaizdams optimaliai pritaikytomis nuostatomis. Pasirinkus kurį nors iš šių profilių, vaizdo kameros mikrofonas automatiškai sureguliuojamas konkrečiam vaizdui filmuoti.

LEGRIA HF R serijos modelių dizainas ir valdymas yra paprastas, todėl bet kuris šeimos narys galės pabūti operatoriumi. Naujieji modeliai yra pakankamai kompaktiški, kad juos būtų patogu laikyti net ir vaikams. Per didelius spalvotus 7,5 cm (3,0 colio) jutiklinius ekranus patogu stebėti tiesioginį arba jau nufilmuotą vaizdą ir reguliuoti nuostatas, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų