REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Erotinis masažas – tai malonumas, jausmingumas ir erotiška patirtis, su daug intymumo ir nuogumo. Jausmingas erotinis masažas puikiai įveikia stresą, padeda šalinti iš organizmo kenksmingas medžiagas, o svarbiausia – tai begalo maloni erotiška patirtis.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi oda yra didžiausias mūsų kūno organas, turintis tūkstančius nervų galūnių, lytėjimas ir masažas kaitina ir stimuliuoja visas mūsų jusles. Net jei niekada nieko nemasažavote erotiškai, nebijokite! Keletas patarimų parodys Jums kelią.

REKLAMA

Jums reikės: - kvepiančių žvakių; - kvepalų; - romantiškos muzikos; - švarių rankšluosčių; - švarios patalynės; - masažinio aliejaus (geriausiai išsirinkti kartu); - drėkinamojo kremo arba lubrikanto; - erotinių žaislų: vibratoriaus, plunksnų, -kamuoliukų (pasirinkite patys); - gėrimų.

Atmosfera:

- sušildykite kambarį; - išjunkite šviesą; - įjunkite muziką; - uždenkite sofą arba lovą švariomis paklodėmis; - pasirūpinkite higiena; - įsitikinkite, kad niekas Jums nesutrukdys.

REKLAMA
REKLAMA

Procedūra

Jei esate masažavę vienas kitą anksčiau, Jūs jau žinote, ką labiausiai mėgsta Jūsų partneris. Kitiems dar teks to išmokti.

Pradėkite nuo glamonių

Iš pradžių švelniai masažuokite arba glostykite pirštų galiukais. Pradėkite nuo kaklo ir keliaukite link pečių, o po to žemyn nugara. Švelniai kartokite kūno linijas, lieskite sėdmenis ir glostykite šlaunis, blauzdas, kulkšnis. Kai pajusite, kad Jūsų partneris atsipalaidavo, pradėkite masažuoti.

Aliejus

Užsipilkite masažo aliejaus ant delno ir patrinkite delnus, kad aliejus sušiltų ir tolygiai pasiskirstytų. Uždėkite rankas ant pačių ir braukite žemyn link sėdmenų. Nugarą pradėkite masažuoti ilgais ir lėtais judesiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bendravimas

Paklauskite savo partnerio ar jis / ji norėtų stipresnio ar silpnesnio masažo. Nuolat išlaikykite kontaktą su masažuojamojo kūnu, t.y. nenuimkite rankų, kol nebaigėte masažo. Skirkite laiko kiekvienam ritmiškam ir jausmingam prisilietimui. Stipresnius judesius atlikite naudodamiesi savo kūno svoriu, o ne rankų jėga. Masažuokite atsipalaidavę ir patogiai įsitaisę.

Žaiskite

Kai atrasite abiems malonų ritmą, keliaukite rankomis nuo pečių ir rankų link padų ir jokiu būdu nepraleiskite sėdmenų. Po to lėtai apverskite partnerį / partnerę ant nugaros. Pradėkite masažuoti krūtinę, rankas, delnus. Skirkite ypatingą dėmesį krūtims: nemasažuokite agresyviai, bet ir nepalikite jų nepamalonintų. Švelniai glamonėkite spenelius... Rankomis braukite link kojų, paliesdami lytį. Kai baigsite masažuoti kojas iš priekio, vėl kilkite į viršų ir paglamonėkite seksualiąją vietelę. Glamonėdami vidines šlaunų puses ir aplink lyties organą apverskite partnerį / partnerę ant nugaros ir labai švelniai palieskite išangę. Tam galėtumėte panaudoti plunksnelę.

REKLAMA

Karštis

Leiskite aistrai augti tol, kol pajusite, kad laikas pereiti prie rimtesnių seksualinių veiksmų...

Kaip pasidaro karšta

Jūsų partnerė / partneris yra atsipalaidavęs ir pamalonintas, tačiau nekantrauja sužinoti, kas bus toliau. Kol viena ranka vis dar masažuojate mylimojo kūną, kita ranką uždėkite ant genitalijų.

Moters lyties masažas

Ant delnų užsipilkite šiek tiek lubrikanto (drėkinančio gelio), kad sušiltų. Patrinkite delnus, kad gelis būtų kūno temperatūros. Pradėkite liesti išorinę vaginos dalį, stimuliuokite klitorį. Po to galite stimuliuoti vidinę vaginos dalį ir klitorį kartu. Nepamirškite G taško! Jei norite, masažui galite naudoti kitas priemones: vibratorių, kamuoliukus.

REKLAMA

Vyro lyties masažas

Paimkite lubrikanto ir patepkite genitalijas. Judesiai turėtų būti įvairūs pradžioje ir labai konkretūs, kai pajusite artėjant masažo kulminaciją. Tokiu būdu atliksite tyrimą, koks masažas labiausiai patinka Jūsų partneriui. Jei norite daugiau sužinoti apie techniką, paskaitykite apie Lingam masažą. Straipsnį rasite čia.>>

Poilsis

Po masažo Jūs abu būsite maloniai atsipalaidavę, todėl nepraleiskite progos pabūti kartu su savo partneriu / partnere. Atsigulkite šalia ir apsikabinkite. Nesijaudinkite, jei užmigsite. Galėsite ryte kartu išsimaudyti duše ir aptarti malonius vakarykščius išgyvenimus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų