REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei ilgą laiką buvote vieniša, gali būti nelengva pasiryžti vėl pradėti lytinį gyvenimą. Gali kilti įvairių klausimų, ar jau laikas, ar jūs jau pasiruošusi, ar nekils kokių keblumų. Pateikiame dešimt klausimų, kurie padės jums apsispręsti.

REKLAMA
REKLAMA

Jei į nors vieną klausimą atsakysite „ne“, tuomet gal verta dar palūkėti.

1. Jūs žinote, kas yra saugus seksas, ir ar ketinate propaguoti tik jį? Nepamirškite, kad apsisaugojimo priemonės skirtos apsisaugoti ne tik nuo nėštumo, bet ir nuo lytiškai plintančių ligų. Tad prieš meilės naktį pasirūpinkite prezervatyvais.

REKLAMA

2. Jūs abu esate laisvi ir niekam neįsipareigoję? Jei jūsų partneris nėra vienišas, pagalvokite, ar jums tikrai pakaks meilės žaidimų draugės vaidmens jo gyvenime. Ar jūs tikrai nenorėsite nieko daugiau? Sunku tikėtis, kad jei vyras yra neištikimas kuriai nors moteriai, kada nors bus ištikimas jums. Maža tikimybė, kad darnūs ir harmoningi santykiai prasidės nuo išdavystės.

3. Ar jūs ketinate tai padaryti blaivūs? Alkoholis nėra pats geriausias pirmosios nakties su naująja meile komponentas. Žinoma, taurė vyno kartu su romantiška vakariene nepakenks, tačiau nepadauginkite, kad ir kaip jaudintumėtės. Juk norite, kad ši naktis būtų įsimintina!

REKLAMA
REKLAMA

4. Ar jūs pasitikite savo antrąja puse? Jei mažai jį pažįstate ir dar negalite juo pasitikėti, neskubėkite. Juk jei mylėtis ketinate po ilgesnės pertraukos, jums gali būti labai nedrąsu, tad jūsų partneris turi jums emociškai artimas.

5. Ar jūs norėtumėte su šiuo žmogumi ilgalaikių, rimtų santykių? Jei taip, jūs tikrai pasirengusi vėl pasinerti į kūniškų malonumų pasaulį. Po pertraukos mylėtis su žmogumi, kurio daugiau nenorėtumėte sutikti, gali būti ne tik sunku, bet ir nemalonu.

6. Ar jūs norite tai padaryti dėl savęs? Jei vienintelė priežastis, kodėl norite tai padaryti, esate tik jūs pati, tuomet pirmyn. Bet jei tai darote tik dėl to, kad jūsų antroji pusė jus spaudžia, gerai viską apsvarstykite. Juk jei jūs jam rūpite, jis tikrai palauks, kol būsite tam pasiruošusi.

7. Ar jūs tikrai žinote, kad bet kuriuo metu galėsite ištarti „stop“? Nesvarbu, kaip toli nuėjote, visada žinokite, kad jūs bet kuriuo metu turite teisę sustoti, jei staiga suprastumėte, kad to nenorite.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų