• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kompanija „Huawei“ pristatė iš karto du išmaniuosius telefonus. Tai modeliai „Honor 3X“ ir „Honor 3C“. Abu jie priklauso vidutinės kainos kategorijai, be to, naudoja „MediaTek“ procesorius, nors pati „Huawei“ turi savo firminių procesorių liniją „HiSilicon“.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tarp „HiSilicon“ nėra aštuonių branduolių modelių, o būtent toks procesorius naudojamas telefone „Honor 3X“. Procesorius MT6592 (1,7 GHz) naudoja „ARM Cortex-A7“ architektūrą, o savo sparta prilygsta keturių branduolių „Qualcomm Snapdragon 600“.

REKLAMA

„Huawei Honor 3X“ taip pat gavo 2 GB operatyviosios atminties, 13 megapikselių fotokamerą užpakalinėje dalyje ir 5 megapikselių priekyje, 3000 mAh bateriją.

Beje, 5,5 colių įstrižainės ekrano raiška yra 1280 x 720 taškų. Šią savybę pakomentavo pats „Huawei“ vadovas, pareiškęs, kad plika akimi skirtumo tarp „HD 720p“ ir „Full HD“ pamatyti neįmanoma, taigi „Honor 3X“ energijos eikvoja 20% mažiau, nei būtų gavęs „Full HD“ ekraną.

REKLAMA
REKLAMA

Išmanusis telefonas taip pat turėtų patikti šaltesnių regionų gyventojams: Honor 3X“ sensorinis ekranas leidžia dirbti ir su pirštinėmis.

„Huawei Honor 3X“ turi lizdą ir „Mini-SIM“, ir „Micro-SIM“ kortelėms. Sistema iš dviejų mikrofonų padeda slopinti aplinkos triukšmus; palaikoma garso technologija DTS.

Labai patraukli ir išmaniojo telefono kaina. Kinijos rinkoje ji sudaro 280 JAV dol. (apie 710 litų), taigi mažiau už pagrindinį konkurentą – „Xiaomi Mi3. Kada išmanusis telefonas pasirodys prekyboje, neužsimenama.

Kitas modelis – „Honor 3C“ – yra dar pigesnis. Jame naudojamas 5 colių įstrižainės 1280 x 720 raiškos LTPS ekranas, 4 branduolių 1,3 GHz procesorius „MediaTek MT6582“, 2300 mAh baterija, 8 megapikselių raiškos fotokamera su „Sony“ jutikliu, priekyje – 5 megapikselių fotokamera, palaikomos dvi SIM kortelės, integruotą 8 GB kaupiklį galima išplėsti „microSD“ kortele. Naudojama ta pati triukšmų slopinimo technologija.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų