• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artūras Paulauskas (Darbo partijos frakcija), Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto pirmininkas, kandidatas į prezidentus, „Laisvosios bangos“ laidoje „Iš esmės“ komentavo slaptos VSD pažymos nutekinimo reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Jo žiniomis, „prokuroras pasakė, kad nusikaltimas yra išaiškintas“.

„Aš žinau, kad Daivai Ulbinaitei yra pareikšti įtarimai dėl to, kad ji nutekino slaptą informaciją ir taip pat žinau, kad paprašyta iš jos atimti teisę dirbti su slapta informacija. Tai yra žmogus, kuris dirba prezidentūroje, kuris artimai bendrauja su Prezidente, yra jos vyriausia patarėja, prieina prie labai slaptos informacijos... Ji negalėtų dirbti su slapta informacija. Faktiškai ji negalėtų dirbti ir prezidentės vyriausia patarėja“, – svarstė A.Paulauskas.

REKLAMA

A.Paulausko nuomone, tai, kad prezidentūra pakeitė pareigines instrukcijas ir patarėjams dabar nebūtina dirbti su slapta informacija, nieko nekeičia, nes informacijos nutekinimas įvyko prieš tai. „Tiesiog bandoma išgelbėti D.Ulbinaitę, kad ji galėtų toliau dirbti, – konstatavo A.Paulauskas. – Mes matome, kad visokiais būdais bandoma stabdyti tą tyrimą“.

„Aš manau, kad Prezidentė klimpsta ir su kiekvienu tokiu aiškinimu sukuria sau tik daugiau problemų“, – konstatavo A.Paulauskas.

Seimo nario nuomonė dėl patarėjos veiksmų nutekinant informaciją: „Mažai kas gali patikėti, kad D.Ulbinaitė priėmė tokį sprendimą savarankiškai“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų