• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Grupelė Čikagos Universiteto seksologų apklausė 5000 abiejų lyčių amerikiečių jaunuolių, bandydami išsiaiškinti, kas, jų manymu, labiausiai erzina sekso metu.

REKLAMA
REKLAMA

1. Egoizmas (34 %)

Ne iš viso, o vyriškas. Merginoms labai nepatinka, kai iš savo organizmo pašalinęs „genetinę medžiagą“, vyras mano, jog savo pareigą atliko ir po to tiesiog egoistiškai užmiega.

REKLAMA

2. Mitinio G taško ieškojimas (31 %)

Kokias kančias tenka patirti moterims, stengiantis šaltais nervais iškentėti visą naktį trunkančias susidomėjusių partnerių to taško paieškas: „Mano eks-vaikinas tiesiog išvesdavo mane iš kantrybės tuo, jog valandų valandas čiupinėdavo mane iš vidaus, stengdamasis sukelti superorgazmą.

Ir kiekviena mūsų naktis prasidėdavo būtent nuo šių paieškų. Dėl to dingdavo bet koks noras mylėtis. Aš kentėjau, bet  vieną gražią naktį man tai nusibodo...“ – pasakojo viena iš apklaustųjų. Beje, dėl „G-paieškų“ dažniausiai kenčia 21-35 metų moterys. 3. Atsiliepimas į telefono skambutį (29 %)

REKLAMA
REKLAMA

Kai kurie, per daug darbštūs vyrai, net sekso metu toliau galvoja apie darbą, atsiliepdami į skambučius arba prisimindami, jog pamiršo paskambinti verslo partneriui. Daugelis apklaustųjų merginų mano, jog tokiems „verslininkams“ reikia tiesiog nupjauti visą jų „turtą“ ir palikti jiems telefoną, kuris jiems jau yra tapęs pasitenkinimo šaltiniu.

4. Nereikalingas balso aktyvumas (22 %)

Abiejų lyčių apklaustieji vieningai sutiko, jog dejavimas ir riaumojimas ne tik sukelia juoką, bet ir patį tikriausią susierzinimą. Ypač erzina posakiai iš porno filmų: „Ooo, ja, ja, das ist fantastiš!!!“ arba „Fak mi, fak mi, harder, harder!!!“, „Mažyte, aš jau tavyje!!!“ ar „Taip! Pajausk mano draugužį!!!“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Ėjimas į tualetą pačiu įdomiausiu momentu (19 %)

Toks keistas poelgis taip atstumia, jog jis lieka nepakomentuotas.

6. Moteriškos krūtinės „melžimas“ (16 %)

Merginoms ir moterims nepatinka, kai vyras krūtinės glamonių metu leidžia „žindymo“ garsus („čmok, čmok“), o viskas dėl to, jog mylintis su nepatyrusiu jaunuoliu reikia ypač iškrypusios fantazijos. 7. „Ei, padarom tai greitai“ (9 %)

Seksas nemėgsta sprinterių. Bent jau moterų akimis ir iš jų pozicijos.

8. „Mačizmo“ pasireiškimas

Elgesys kaip tikro „mačio“ labiau traukia vyrus nei moteris, kurioms seksas stiliumi „aš - seksualus gyvulys“ labiau reiškia grubumą, nei aistrą. Įrodymas, jog toks „mačizmas“ yra paplitęs JAV, tai, jog dauguma apklaustųjų moterų teigė, jog joms trūksta vyriško švelnumo.

REKLAMA

9. „Purvinas“ seksas (5 %)

Šlykštūs keiksmažodžiai lovoje traukia tik mažumą, ypač, kai visuomeniškai suvokiama, jog su partneriu reikia kalbėti gražiai.

Vertėtų paminėti, jog šioje apklausoje dauguma pretenzijų buvo pareikšta vyrams ir tam yra pagrindo, bet iš metodologinės pusės tai nėra teisinga, dėl to, jog tikriausiai ir vyrai ne visada patenkinti moterų elgesiu...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų