REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2014 metų Daviso taurės Europos-Afrikos zonos antros grupės mačas tarp Norvegijos ir Lietuvos rinktinių vyks Osle. Norvegijos teniso asociacija paskelbė, kad varžybos vyks Oslo teniso arenoje, kurioje norvegai Daviso taurės namų susitikimus žaidžia nuo 1989 metų. Organizatoriai skelbia, kad arena talpina 300 žiūrovų, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

“Arena nedidelė, tačiau tai suprantama. Tenisas Norvegijoje pagal populiarumą negali varžytis su žiemos sporto šakomis. Žinau, kad lietuvių bendruomenė šioje šalyje skaitlinga, tad tikiuosi, kad mūsų žaidėjai visas tris varžybų dienas Oslo arenoje jausis kaip namie”, - teigia Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas.

REKLAMA

Kalbėdamas apie Lietuvos rinktinės sudėtį R. Grušas teigė tikįs, kad į Oslą Lietuvos komanda vyks pajėgiausios sudėties.

“Apie dalyvavimą kitų metų Daviso taurės varžybose jau kalbėjomės ir su Ričardu Berankiu, ir su Laurynu Grigeliu. Abu jie preliminariai sutiko žaisti už Lietuvą ateinančiais metais. Turėdami komandoje šiuos vaikinus, o taip pat Luką Mugevičių ir Dovydą Šakinį, galime drąsiai kautis dėl patekimo į aukštesnę Daviso taurės varžybų grupę. Tokią užduotį trenerio Rimvydo Mugevičiaus vadovaujamai komandai ir iškėlėme”, - teigia LTS vadovas.

Lietuvių ir norvegų akistata vyks metų sausio 31 - vasario 2 dienomis. Mačo nugalėtojai antrame varžybų rate 2014 metų balandį susitiks su Pietų Afrikos Respublikos arba Monako tenisininkais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų