REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 26-ą dieną buvo pagamintas paskutinis „Lamborghini Gallardo“. Juo tapo ryškiai raudonas „LP 570-4 Spyder Performante”. Na o dabar italai jau ruošiasi „Gallardo“ įpėdinio premjerai. Dar ankstyvą rudenį buvo kalbama, kad naujas modelis gali gauti „Cabrera“ pavadinimą.

REKLAMA
REKLAMA

Šis automobilis dalinsis platforma su naujos kartos „Audi R8“. Tačiau „Cabrera“ bazė turėtų būti 30 mm mažesnė. Jei tikėti gandais, automobilio „širdimi“ bus atnaujintas 5,2 litro darbo tūrio V10, kurio galia sieks 610 a.g. Ambicingas motoras atitiks kitais metais įsigaliosiančius „Euro 6“ taršos reikalavimus. Variklis bus agregatuojamas su mechanine 6-ių pavarų dėže arba 7 pavarų automatu. Bazinė automobilio versija – su visų ratų pavara. Tiesa, gali būti, kad visiškiems ekstremalams vėliau bus paruošta ir „Cabrera“ versija tik su galinių ratų pavara.

Beje, italai jau pradeda kurstyti susidomėjimą būsimu automobiliu – italai sukūrė tinklalapį, kuriame jau galima išgirsti naujojo modelio variklio garsą. Kaip skamba „Gallardo“ pamaina galite išgirsti paspaudę šią nuorodą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų