REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Los Andželo automobilių parodoje japonijų kompanija „Subaru“ pristatė savo „piktą“ sedaną „WRX“. Automobilis buvo toks, kokio ir laukė šio žanro gerbėjai – kelios oficialios fotografijos buvo išplatintos dar prieš debiutą, o ir visas naujienos stilius, tai dar pernai Niujorke pristatyto „Subaru WRX“ koncepto evoliucija.

REKLAMA
REKLAMA

Tokio tipo automobiliuose įdomiausia yra techninė automobilio dalis. Taigi, visus keturis šio automobilio ratus suka dviejų litrų darbo tūrio keturių cilindrų turbininis motoras, kurio galia siekia 268 a.g., o sukimo momentas – 350 Nm. Tiesa, kokios yra dinaminės naujojo „WRX“ charakteristikos japonai dar neatskleidžia.

REKLAMA

Standartinėje komplektacijoje sukimo momentas ratams perduodamas per mechaninę šešių pavarų dėžę. Tačiau yra ir alternatyva. „Subaru WRX“ pirkėjai automobilį galės užsisakyti ir su... variatoriumi. Šio žanro automobilyje anksčiau toks sprendimas būtų įvertintas mažų mažiausiai, kaip pasityčiojimas iš visų tradicijų. Tačiau dabar ultimatyvų sedaną bus galima įsigyti ir su tokia pavarų dėže. Belaipsnė transmisija imituos 6 ar 8 pavarų perjungimą.

„WRX“ bus aprūpintas "Symmetrical AWD“ visų ratų pavara. Automobiliuose su mechanine pavarų dėže sukimo momentas tarp ašių bus skirstomas po lygiai, na o versijose su variatoriumi – 45:55 galinės ašies naudai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų