REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kaip kokiame legendiniame rusų filme „Likimo ironija, arba po pirties!“, jaunas britas Mančesteryje išėjo su draugais pasilinksminti į miestą, o gerokai išgėręs atsibudo... Paryžiuje. Tiesa, skirtingai nei rusų filme, draugai jo neįsodino į lėktuvą.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip rašo Didžiosios Britanijos spauda, girti tokio paties „blaivaus“ 19-mečio Luke'o Harding'o draugai po linksmybių Mančesterio Oldhamo rajone įsodino jį į taksi, kad važiuotų namo. Pakeliui jam kažkodėl kilo „geniali“ mintis nuskristi į Paryžių. Ir kaip tik kišenėje rado savo pasą. Vyrukas kažkaip sugebėjo telefonu užsisakyti bilietą ir nuskristi į Paryžių.

REKLAMA

Tiesa, viso to „keliauninkas“ neatsimena. Atsipeikėjo tik Paryžiaus oro uosto tualete. Vis dar girtas britas vis dėlto sumanė pasinaudoti atsiradusia proga ir apžiūrėti miesto įžymybes. Pradėję gauti nuotraukų iš Paryžiaus vaikino draugai nepatikėjo ir pamanė, kad tai pokštas. Vis dėlto greitai jie įsitikino, kad tai tikra tiesa.

Paryžiuje pasivaikščiojęs Luke'as vėliau paskambino mamai, kad ši atsiųstų jam pinigų bilietui atgal. Savo sūnų pusgalviu laikanti moteris vis dėlto išsiuntė jam pinigų, nes autostopu jis gi negrįš namo. Pats jaunuolis nusprendė ateityje panašių incidentų išvengti paprastai: eiti į miestą be paso.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų