REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 „Bushido HERO'S“ turnyre Igno Baryso ir lenko Bartoszo Botwinos akistata truko tris raundus. Ją teisėju sprendimu laimėjo I. Barysas. Jis buvo vienas iš nedaugelio lietuvių, kurie turnyre iškovojo įtikinamą pergalę.

REKLAMA
REKLAMA

Po pergalės sportininkas dėkojo visiems, kurie anot jo padėjo įveikti varžovą; „Jaučiuosi tiesiog nuostabiai, palaikymas su kiekvienais metais vis didėja ir noriu padėkoti žiūrovams.“

REKLAMA

I. Barysas negailėjo gerų žodžių ir varžovui, kurį ką tik įveikė. Anot jo, tai labai įdomus priešininkas.

„Labai įdomus ir geras varžovas, sunku su juo kovoti. Dažnai net nežinojau, ką jis darys atrodo, kad mes ranką, bet meta koją. Trečiam raunde man buvo sunku, nes susitrenkiau koją, kai mušdavau jam į galvą jis atkišdavo alkūnes, gerai gynėsi. Malonu nugalėti tokį kovotoją“, - kalbėjo I. Barysas.

Komentuodamas teisėjų darbą kovotojas teigė, kad jie Lietuvoje ir turi būti atlaidūs.

„Žinoma, esame Lietuvoje, todėl teisėjai atlaidesni, galbūt jeigu būtume Lenkijoje, būtų davę papildomą raundą ir pergalę davę lenkui, bet, manau, kad čia Lietuva ir čia lietuvius teisėjai turi palaikyti“, - sakė sportininkas.

REKLAMA
REKLAMA

Konkrečių ateities planų I. Barysas dar neturi: „Dabar noriu išsigydyti traumas ir toliau sportuoti kiek galima daugiau, kiek sveikata leis. Dabar jaučiu, kad koja jau tinsta, kad sunku eiti, bet savaitės bėgyje atsigausiu. Manau, laukite dar geresnės kitos mano kovos.“

Portalas Balsas.lt kartu su mūsų šalies Bušido federacija pirmą kartą istorijoje rengia Lietuvos MMA bušido kovotojo rinkimus. Nuo lapkričio 16 dienos iki gruodžio 16 dienos vyksiančiuose rinkimuose varžysis 12 pajėgiausių sportininkų, kuriuos pagal šių metų rezultatus atrinko Lietuvos Bušido federacija.

Visą mėnesį mūsų šalies kovos menų gerbėjai portale Balsas.lt galės balsuoti už savo mėgstamiausius kovotojus. Jų balsai sudarys 50 proc. galutinių rinkimų rezultatų, o kitus 50 proc. lems lygiomis dalimis pačių rinkimų dalyvių ir kovos menų specialistų balsai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų