REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai toliau aiškinasi itin žiauraus vyro nužudymo aplinkybes. Šiandien pranešta, kad buvo sulaikytas antras įtariamasis.

REKLAMA
REKLAMA

Balsas.lt primena, kad spalio 31-ąją į Vilniaus Respublikinę ligoninę dėl galvos traumos giminaičiai pristatė Kėdainių r., Šėtos sen., Žemųjų Kaplių k. gyvenusį V. S. (gimusį 1961 m.).

REKLAMA

Vyras kitą dieną ligoninėje mirė. Remiantis pirminiais duomenimis, jis buvo sumuštas 2010 10 19 Kėdainių r., Žemųjų Kaplių k.

Šį savaitgalį, lapkričio 2-ąją, Kėdainių rajono policijos pareigūnai sulaikė vieną įtariamąjį įvykdžius šį nusikaltimą – Žemųjų Kaplių gyventoją M. S. (gimusį 1989 m.), kuris uždarytas į areštinę.

Kitas įtariamasis, to paties kaimo gyventojas E. V. (gimęs 1991 m.) nuo pareigūnų pasislėpė. Kėdainių policininkams talkino kolegos iš Kauno, buvo pasitelktas ir tarnybinis šuo, tačiau E.V. tą dieną nerastas. Jis buvo sulaikytas Vilniuje lapkričio 3-ąją.

2013 11 04 M. S. paskirta kardomoji priemonė suėmimas (10 parų). Rytoj bus sprendžiamas klausiamas dėl kardomosios priemonės skyrimo įtariamajam E. V. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų