REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Prancūzijos futbolo klubo „Monaco“ treneris Claudio Ranieri teigė, kad treniruoti Italijos futbolo komandą yra tas pats, kas šokinėti parašiutu. Anot trenerio, jeigu treniravai Italijos komandą, gali treniruoti bet ką.

REKLAMA
REKLAMA

62 metų futbolo specialistas iš Italijos yra treniravęs ne vieną gimtosios šalies komandą – Turino „Juventus“, Milano „Inter“, „Roma“, Florencijos „Fiorentina“ ir „Napoli“.

REKLAMA

Trenerio teigimu, norint sėkmingai dirbti Italijoje, reikia turėti gerą humoro jausmą, rašo L'Equipe.

„Jeigu kada nors dirbai treneriu Italijoje, vadinasi, gali dirbti bet kur. Italijoje treneris yra lyg šuolininkas parašiutu, kuris nežino, ar jo parašiutas išsiskleis. Sėkmės paslaptis yra ramybė ir geras humoro jausmas“, – L'Equipe sakė C.Ranieri.

Italijoje, Ispanijoje ir Anglijoje dirbantis futbolo specialistas 2012 metais priėmė iššūkį stoti prie antroje Prancūzijos lygoje žaidusios „Monaco“ vairo. Šimtais milijonų eurų maitinamas klubas laimėjo „Ligue 2“ pirmenybes ir šį sezoną žengia tarp „Ligue 1“ lyderių.

REKLAMA
REKLAMA

Per vienuolika mačų C.Ranieri su „Monaco“ klubu iškovojo dešimt pergalių ir kartą sužaidė lygiosiomis, tačiau treneris teigė, kad šį sezoną nugalėtojų titulas nėra svarbiausias tikslas.

„Prancūzijos čempionatas yra pačios svarbiausios varžybos, tačiau mūsų tikslas šiemet – patekti į UEFA Čempionų lygą“, – teigė C.Ranieri.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų