REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Vičiūnų“ įmonių grupė tapo Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos rėmėja. „Viči“ prekės ženklą valdančios kompanijos ir Lietuvos čempionų ekipos vadovai pradėjo bendradarbiavimą. Tai buvo padaryta prieš pat Eurolygos trečiojo turo rungtynes tarp Kauno „Žalgirio“ ir Strasbūro SIG ekipų, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

„Žalgiriečiams sėkmės linkime ne tik svarbiose šio vakaro rungtynėse, bet ir viso sezono metu. Norime padėti ilgametes tradicijas turinčiam Kauno „Žalgirio“ klubui. „Žalgirio“ komanda – visų lietuvių pasididžiavimas, todėl džiaugiamės suvieniję pajėgas su naują istorijos etapą pradedančiu garsiausiu Lietuvos krepšinio klubu“, - teigė „Vičiūnų“ įmonių grupės valdybos pirmininkas Visvaldas Matijošaitis.

REKLAMA

Iškart po nepriklausomybės atkūrimo susikūrusi lietuviško kapitalo įmonių grupė yra viena didžiausių ir ekonomiškai stipriausių Europoje krabų lazdelių ir kitų produktų iš surimio ir žuvies gamintoja. Grupė su „Viči“ prekių ženklu tiekia savo produkciją vartotojams į daugiau nei 40 pasaulio šalių.

„Malonu, kad į mūsų rėmėjų šeimą įsiliejo taip sėkmingai Lietuvoje ir Europoje veikianti kompanija. Kaip svarbus kiekvienas aistruolis, ateinantis į „Žalgirio“ areną, taip mums svarbus ir kiekvienas rėmėjas, prisijungiantis prie „Žalgirio“. Kai daug įmonių suvienys jėgas, mums rungtyniauti bus žymiai lengviau. Bendradarbiavimas su tokiu žinomu prekės ženklu kaip „Viči“ mums yra svarbus žingsnis į priekį. Tikimės, kad jis užkrės ir kitas Lietuvos bendroves suremti pečius dėl „Žalgirio“, - sakė Kauno „Žalgirio“ direktorius Paulius Motiejūnas.

Sportą „Vičiūnų“ įmonių grupė remia ne vienerius metus. Ji buvo pagrindinė Europos vyrų krepšinio čempionato „Eurobasket 2011“ rėmėja. „Vičiūnai“ taip pat remia Lietuvos vyrų krepšinio rinktinę, moterų krepšinį bei šiemet tapo generaline Lietuvos regbio federacijos rėmėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų