• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau trečius metus Kaune vyks tradicinis absolventų susitikimas su moksleiviais, kurio tikslas – pristatyti jaunimui galimus karjeros kelius ir padėti jiems apsispręsti dėl savo ateities.

REKLAMA
REKLAMA

Lapkričio 15 d. 10 val. Vytauto Didžiojo universiteto centriniuose rūmuose (S. Daukanto g. 28, IV a.) vyks renginys moksleiviams „Matuokis profesiją“, kuris suteiks unikalią galimybę susipažinti su profesionalia karjera įvairiose srityse. Visi norintys dalyvauti kviečiami registruotis internetu.

REKLAMA

Renginio metu kiekvienas moksleivis galės iš arčiau pabendrauti su dominančios srities specialistu, užduoti rūpimus klausimus, pasitikrinti savo galimą pasirinkimą ir išsklaidyti kilusius neaiškumus apie vieną ar kitą specialybę.

Kasmet moksleiviams tenka žengti sunkų žingsnį ir pasirinkti savo gyvenimo specialybę. Siekdamas palengvinti jų apsisprendimą, Vytauto Didžiojo universitetas jau trečius metus organizuoja renginį „Matuokis profesiją“, skirtą mąstantiems apie savo ateitį – susitikimai su įvairių sričių profesionalais leis suprasti, kokių asmeninių savybių bei įgūdžių reikia, norint tapti konkrečios srities specialistu.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais renginyje ketina apsilankyti net 20 VDU absolventų, kurie bendraus su atvykusiais moksleiviais, dalinsis vertinga patirtimi, papasakos apie savo darbo dieną bei atsakys į rūpimus klausimus. Savo sėkmės istorijas pristatys ekonomikos, teisės, žurnalistikos, fotografijos, muzikos, viešųjų ryšių, vaidybos sričių profesionalai.

„Milžiniškas susidomėjimas, puikūs atsiliepimai nuteikia džiugiai, visa tai mus skatina dar labiau judėti priekin ir stengtis dėl visų tų jaunuolių, kuriems šis renginys reikalingas ir naudingas. Tikime, jog moksleiviams šis susitikimas padės suprasti, kaip iš tiesų dirba ir ką veikia jų pasirinktų profesijų atstovai“, – pasakojo VDU Studijų marketingo tarnybos direktorė Justina Šimkevičiūtė. Pasak jos, kasmet dalyvaujančių moksleivių skaičius nemažėja, jų būna apie 700, todėl registracija reikėtų pasirūpinti iš anksto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginio pradžioje VDU Karjeros ir kompetencijų centro specialistai skaitys įvadinę paskaitą „Profesija ir karjeros sėkmė“, kurioje bus kalbama apie asmeninių savybių ir ypatybių pažinimo svarbą, reikšmę renkantis profesiją ir planuojant karjerą. Taip pat moksleiviai sužinos apie karjeros planavimo, gyvenimo ir karjeros derinimo principus.

Registracija į „Matuokis profesiją“ vyksta internetu. Vietų skaičius ribotas, tad pirmenybė teikiama anksčiau užsiregistravusiems.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų