REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praeitų metų čempionato bronzos laimėtojos Mykolo Romerio universiteto krepšininkės Lietuvos studentų krepšinio lygoje iškovojo jau antrąją pergalę iš eilės. Paskutinėse rungtynėse vilnietės lengvai patiesė praeitų metų LSKL čempiones – VDU krepšininkes, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Apie varžybas savo mintimis dalijasi naudingiausia susitikimo žaidėja Egle Šniokaitė.

– Egle, paskutinės rungtynės prieš Vytauto Didžiojo universiteto komandą Tau buvo ypač sėkmingos, pelnei net 29 taškus. Kaip vertini savo pasirodymą?

REKLAMA

– Kai tave dengia žaidėja, kuri yra tik truputį didesnė nei „uodas“, nėra sunku primesti tiek taškų, ypač kai išeini į aikštę gerbdama varžovę ir žaidi negalvodama, ar ji rungtyniauja Eurolygoje, ar tai mergaitė, kuri krepšinį žaidžia tik pamokų metu.

– Praeitą sezoną pusfinalyje pralaimėjote VDU ekipai. Ar šiandien įvyko revanšas?

– Ne, revanšas įvyks tik tada, kai pusfinalyje mes nugalėsim VDU. Šios rungtynės reiškia tik tiek, kad pasiėmėme du taškus ir pakilome turnyrinėje lentelėje.

REKLAMA
REKLAMA

– Rungtynės nebuvo įtemptos, ar tikėjotės, kad lengvai nugalėsite praeitų metų čempiones? 

– VDU žaidė ne stipriausios sudėties ir jau į aikštelę išėjo nuleidusios galvas. Kai pamatėm tokius merginų nuskriaustus veidus – nesitikėjome labai įtemptų rungtynių.

– Ar šiais metais komanda sustiprėjo?

– Komandos pagrindas liko beveik nepakitęs, išliko pagrindinės žaidėjos, prisijungė pora naujų krepšininkių, kurios sustiprino komandą.

– Kokie tikslai keliami Jūsų komandai LSKL čempionate?

– Kaip ir kiekvienais metais – tikimės kovoti dėl aukso, nes jau pabodo, kai ant kaklo vis kabina bronzos medalius (juokiasi).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

– Kokias komandas įvardytum kaip pagrindines konkurentes kovoje dėl LSKL čempionų titulo?

Kaip ir kiekvieną sezoną pagrindinės konkurentės išlieka tos pačios – VDU ir LSU krepšininkės. Žinoma, daug kas priklausys, ar visos pagrindinės šių komandų žaidėjos galės žaisti atkrintamosiose varžybose.

– Ar sunku suderinti studijas ir sportą?

Kai nori – viskas įmanoma, mokslai tikrai netrukdo krepšiniui, arba krepšinis tikrai netrukdo mokslams. Be to, Mykolo Romerio universitetas padeda suderinti mokslą ir sportą, tad viskas tampa dar lengviau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų