• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Bilietadienis“ – šventė su už geriausią kainą įsigytais bilietais

Patraukliausi pasiūlymai į naujus renginius – kiekvieną pirmadienį ir antradienį

Svarbi žinia – norint įsigyti bilietus geriausia kaina nebereikia laukti nuolaidų! Iki šiol savaitės pradžia siedavosi su sunkiais darbadieniais. Tačiau dabar pirmadieniai ir antradieniai keičia pavadinimą ir tampa „Bilietadieniais“! Būtent jų metu iš anksto suplanavę aplankyti naujausius renginius, už juos mokėsite mažiausiai. Vėliau bilietai tik brangs ir net įvairių akcijų metu geresnės kainos nerasite. Negana to, „Bilietadienių“ metu parduodami ir niekur neplatinti bilietai. Tad tokiais atvejais patys pirmieji rinksitės vietas, iš kurių renginį matysite geriausiai. Laukti geresnių pasiūlymų nebeverta, nes tokių tiesiog nebus!

REKLAMA
REKLAMA

Kaip reikia švęsti „Bilietadienius“? Paprasta:

1. Nuo trečiadienio iki sekmadienio interneto puslapyje http://www.bilietai.lt/bilietadienis arba specialioje „Facebook“ programoje http://on.fb.me/1gCXCVg peržvelkite, į kuriuos renginius bilietai bus pardavinėjami artėjančio „Bilietadienio“ metu.

REKLAMA

2. Vos prasidėjus „Bilietadieniui“ – nuo pirmadienio 6 val. ryto pamatysite, kiek kainuoja bilietai į Jus dominančius renginius.

3. Kuo greičiau išsirinkite geriausias vietas pasirinktame renginyje ir įsigykite bilietus už mažiausią kainą.

4. Nustebinkite draugus jau suplanuotomis pramogomis už geriausią kainą ir kvieskite juos padaryti tą patį. Patarkite nedelsti – bilietų kiekis ribotas.

Bilietai į naujausius renginius geriausia kaina – kiekvieną pirmadienį ir antradienį. Tegul „Bilietadieniai“ tampa geru įpročiu, dėl kurio Jūsų laisvalaikis bus įdomesnis, patogesnis ir turtingesnis!

REKLAMA
REKLAMA

Šį pirmadienį antradienį vykstančio „Bilietadienio“ metu galite įsigyti bilietus į Vilniaus mažojo teatro spektaklius „Trys seserys“ ir „Madagaskaras“, į premjerinį spektaklį „Mano tėvas – Agememnonas“, „Domino“ teatro spektaklius „Mano žmonos vyras“, „Bučiuoju, Oskaras“, į Viktoro Koroliovo koncertą: baltų rožių puokštė, į rungtynes LKL: Kauno „Žalgiris“ - Pasvalio „Pieno žvaigždės“ bei daugelį kitų renginių!

Daugiau informacijos: http://www.bilietai.lt/bilietadienis. Geriausių „Bilietadienio“ pasiūlymų niekuomet nepraleisite užregistravę savo elektroninį paštą. „Bilietadienio“ naujienos jus pasieks elektroniniu paštu ir galėsite būti pirmaisiais, kurie įsigija bilietus geriausia kaina!

Užsakymo numeris: 9445

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų