• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Maria iškeliavo. Ji šiuo metu su angelais danguje“, – apie buvusios „Formulės-1“ pilotės testuotojos Marios De Villotos mirtį penktadienį ryte pranešė jos šeima. Apie jos mirties aplinkybes kol kas nepranešama, rašo bild.de.

REKLAMA
REKLAMA

Ispanė rasta negyva viešbutyje Sevilijoje, kur planavo pristatyti savo autobiografiją „Gyvenimas – tai dovana“. Anot „F1News.Ru“, medikai dar kovojo dėl jos gyvybės, bet išgelbėti nepavyko.

REKLAMA

Kaip praneša ispanų laikraštis AS, viešbučio kambaryje nerasta jokių narkotikų ar prievartos pėdsakų. Matyt, mirtis, kaip teigiama, buvo natūrali.

„Tragiška naujiena“, – reagavo į šią žinią „Ferrari“ komanda. „Jos drąsa, pasiryžimas ir tikėjimas buvo pavyzdys ir įkvėpimas visiems. Jos sporte labai trūks“, – teigė „Mercedes“ atstovai. Šį savaitgalį visos komandos lenktyniaus Japonijoje.

1980 metais Madride gimusi lenktynininkė savo karjerą pradėjo būdama 20 metų. Ji važiavo daugybėje lenktynių ir 2012 metais buvo pakviesta į „Marussia“ ekipą kaip pilotė testuotoja. Per treniruotę Didžiojoje Britanijoje ji su bolidu atsitrenkė į apsaugas ir patyrė sunkių galvos sužalojimų bei neteko akies.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų