REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

R. Kalinkino kolekcijos pristatyme – griežtos formos, sklandytuvai ir gyva muzika

Kolekcijos veidu tapusi J. Šeduikytė nepabūdo apnuoginti krūtinės; užkulisių nuotraukos!

Palubėje kabantys sklandytuvai, tranki muzika ir įspūdingo dydžio podiumas – tokį šou ketvirtadienį stebėjo į dizainerio Roberto Kalinkino kolekcijos pristatymą susirinkę svečiai.

Palubėje kabantys sklandytuvai, tranki muzika ir įspūdingo dydžio podiumas – tokį šou ketvirtadienį stebėjo į dizainerio Roberto Kalinkino kolekcijos pristatymą susirinkę svečiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ypatingam vakarui kūrėjas pasirinko Vilniaus „Siemens“ areną, kurioje sukūrė išties ypatingą atmosferą - 2014-ųjų pavasario-vasaros modelių susirinkusius svečiai jau koridoriuose paniro į augalų žalumą, prožektorių šviesas ir electro muzikos ritmus.

REKLAMA

Įžengus į salę žvilgsnius prikaustė trys palubėje pakabinti sklandytuvai ir įspūdingo dydžio – net 30 metrų ilgio ir daugiau kaip 500 kvadratinių metrų ploto – podiumas, kurio viduryje buvo pastatyti gyvos muzikos pasirodymui skirti instrumentai.

Garsiai skambant muzikai ir užtemus šviesoms, didžiuliame ekrane buvo parodytas trumpas įžanginis filmukas su šios kolekcijos veidu tapusia dainininke Jurga Šeduikyte, kuriame ji nepabūgo pasirodyti apnuoginta krūtine.

REKLAMA
REKLAMA

Tuomet ant podiumo vienas po kito žengė modeliai: 30 merginų ir 10 vaikinų  šios kolekcijos demonstravimui buvo atrinkti specialioje atrankoje, kuriai vadovavo Renata Mikalionyte. Jų makiažu ir šukuosenomis rūpinosi ir nuo pat ryto plušėjo plušėjo iš Dubajaus parvykęs vizažistas Aurimas Juodiškis su komanda.

Pasiruošimo akimirkos iš užkulisių – Balsas.lt nuotraukų galerijoje:

„Anksčiau jau buvau užsiminęs, kad mano pavasario-vasaros kolekcija bus pakankamai sunki bei tamsi. Šis sumanymas tikrai nesikeičia: į būsimąjį šiltąją sezoną pasižiūrėsime per kiek kitokią prizmę“, – dar prieš pristatymą sakė R. Kalinkinas. Kolekcijoje dominavo tamsios ir pastelinės spalvos, odinės dekoracijos, geometrinės detalės ir griežti kirpimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasirodžius visiems modeliams, nusilenkti publikai R. Kalinkinas išėjo kartu su savo žmona Agne.

Visoms merginoms ir vaikinams kartu sukant paskutinį „garbės ratą“, tarp jų žingsniavo ir pati J. Šeduikytė, viso vakaro muzikinį takelį sukūręs Leonas Somovas bei kiti muzikantai. Pusiaukelėje jie pasuko link podiumo viduryje stovėjusių instrumentų ir surengė tikro garso koncertą, per kurį atliko dainas iš naujausio Jurgos albumo „Breaking the line“.

R. Kalinkino kolekcija ir J. Šeduikytės koncertas – Balsas.lt nuotraukų galerijosee:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų