REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Šeštadienį Barselonoje buvo ištraukti 2013–2014 metų Europos taurės sezono burtai, kurių metu savo varžovus sužinojo Klaipėdos „Neptūno“ komanda. Kazio Maksvyčio treniruojama ekipa rungtyniaus H grupėje, kur kausis su Sankt Peterburgo „Spartak“, Stambulo „Bešiktaš“, Atėnų „Panionios“, Kragujevaco „Radnički“ bei Loimos „Bisons“ komandomis.

REKLAMA
REKLAMA

A grupėje grumsis Kęstučio Kemzūros bei Roberto Kuncaičio vadovaujama Nymburko ČEZ ekipa. Ji susitiks su Kantu „Pallacanestro“, Zagrebo „Cibona“, Le Mano „Sarthe Basket“, Ostendės „Telenet“ ir Kvakenbriuko „Artland Dragons“ klubais.

REKLAMA

Antano Kavaliausko atstovaujama Bilbao „Basket“ B grupėje varžysis su Zagrebo „Cedevita“, Sasario „Dinamo“, Šarlerua „Belgacom Spirou“, Oldenburgo „EWE Baskets“ bei Šalono „Elan Chalon“. Rimo Kurtinaičio treniruojamą Maskvos srities „Chimki“ išvysime E grupėje.

Komanda kausis su Izmiro „Pinar Karsiyaka“, Jeruzalės „Hapoel“, Sofijos „Lucoil Academic“, Aleksandrovaco „Igokea“ bei Ploještiso „CSU Asesoft“ krepšininkais.

REKLAMA
REKLAMA

Liublianos „Union Olimpija“, kurios garbę gina Deividas Gailius, pateko į C grupę. Čia ji susitiks su Varezės „Cimberio“, Valensijos „Basket“, Vilerbano ASVEL, Ulmo „Ratiopharm“ ir Paryžiaus „Levallois“

Donato Zavacko ir Beno Veikalo atstovaujamas Bonos „Telekom Baskets“ klubas pateko į D grupę ir kausis su Berlyno „Alba“, Zaragosos CAI, Romos „Virtus“, Gravelino BCM bei Monso „Belfius Mons Hainaut“.

Rygos VEF, treniruojama Ramūno Butauto ir atstovaujama Tomo Delininkaičio, G grupėje žais su Bandirmos „Banvit“, Kazanės „Unics“, Haifos „Maccabi“, Talino „Kalev/Cramo“ ir Skopjės MZT.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų