• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sporto klubas: sveikatos ar nuodėmių šaltinis?

Orgijos pirtyse ir plaukų džiovintuvais džiovinamos intymios vietos, alkoholis liejasi laisvai

Norintiems pagerinti savijautą ir kūno formas ne visada pavyksta tai padaryti ramiai, mat tenka išvysti neįprastus vaizdus.

Intymios vietos džiovinamos plaukų džiovintuvu

Viename didžiausių sostinės sporto klubų besilankanti vilnietė pašiurpo drabužinėje išvydusi pagyvenusią moterį, kuri plaukų džiovintuvo vamzdį buvo nukreipusi į intymią kūno vietą. „Kai pamačiau, ką jį džiovina, supykino. Juk tuo pačiu džiovintuvu naudojasi ir kiti lankytojai. Apie tai pranešiau klubo administracijai. Tik po kurio laiko džiovintuvai buvo įrengti kiek aukščiau, kad senolė negalėtų prietaisu pasiekti intymių vietų“, – pasakojo vilnietė.

Moteris teigė pašiurpusi ir nuo vaizdų baseine, kur nuo pat ryto klykauja vyrus medžiojančios jaunos merginos: „Kadangi sporto klube prekiaujama alkoholiu, suvilioti girtą vyriškį joms nėra sudėtinga.“

REKLAMA
REKLAMA

Pirtyse – orgijos?

Anot lankytojos, vyrai kartu su merginomis eina į pirtį, kur ant žarijų pilamas alus, nevengiama intymesnių glamonių. „Buvau su sūnumi, jis vis klausinėjo, kodėl jo klasės draugo tėvas bučiuojasi su kažkokia teta. Nežinojau, ką atsakyti, tik paprašiau apie tai nepasakoti draugui, kad nepakenktume jo mamai“, – sutrikusi pasakojo pašnekovė.

REKLAMA

Vilnietės nuomone, merginos yra prostitutės ir naudojasi klubo nuolankumu, nes girti lankytojai išleidžia daugiau pinigų alkoholiniams gėrimams ir kitoms pramogoms. „Keista, kad baseine leidžiama vartoti alkoholį, juk iš vandens traukiama daugybė skenduolių. Net dėl saugumo tai negerai. Kas tai turėtų kontroliuoti, neaišku. Apskritai sporto klubas ir prekyba alkoholiu yra nesuderinami dalykai“, – įsitikinusi moteris.

Anot jos, nemalonu matyti ir vaizdus, kai girti vyrai glamonėjasi vandenyje, raivosi ir klykia. „Pasijutau kaip viešnamyje. Manau, tokie vaizdai nepriimtini viešam sporto klubui, kur žmonės ateina pasisemti sveikatos ir pagerinti savijautą“, – piktinosi vilnietė ir pridūrė, kad ne viskas klube yra blogai. Ji džiaugėsi naujais treniruokliais, trenerio patarimais.

REKLAMA
REKLAMA

Policija siūlo tvarkytis administracijai

Policijos pareigūnų teigimu, vargu ar sporto klubas džiaugiasi vyrus medžiojančiomis merginomis, tačiau jie neabejoja, kad tai intymias paslaugas teikiančios meilės deivės. „Jos nusiperka abonementą, o jų elgesį turėtų koreguoti klubo administracija“, – tikino pareigūnai. Gelbėtojų tvirtina, kad alkoholis ir vanduo negali būti suderinami.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovas Vladas Rakštelis portalui balsas.lt sakė, kad girtas asmuo priklauso didesnės rizikos grupei. „Mūsų gelbėtojai ne kartą vyko į baseinus, kur skendo žmones. Baseine tyko toks pat pavojus, kaip ir paplūdimyje. Žinoma, sporto klubuose besimaudantys asmenys stebimi, tačiau neblaiviems negalima leisti šokti į vandenį“, – aiškino jis.

Kol kas, anot V. Rakštelio, tokių nelaimingų atsitikimų klubuose beveik nepasitaiko, išskyrus atvejį, kai Savanorių prospekte esančiame baseine prieš kelerius metus nuskendo mažas berniukas. Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamento atstovų teigimu, licencijas prekiauti alkoholiu išduoda savivaldybės, jos ir turėtų stebėti, kam išduoda.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų