• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Keturiasdešimtmetė irakietė iki šiol per 24 metus santuokoje pagimdžiusi dvynukus ir dar penkis vaikus, šiuo metu laukiasi 13 kūdikių, informuoja emirates247.com.

REKLAMA
REKLAMA

Jos vyras Fahdilas Al Azawis, ūkininkaujantis centriniame Irake, teigė, kad gydytojai nustatė, jog moters gimdoje yra 13 vaisių.

REKLAMA

Būsimas tėvas taip pat pareiškė, kad jo žmona negalėjo pastoti penkerius pastaruosius metus, tad 2012-aisiais jis vedė dar vieną žmoną. Tačiau dabar jis vienu metu yra ir labai patenkintas, ir susirūpinęs.

„Labai džiaugiuosi žmonos naujuoju nėštumu, bet kartu rūpinuosi, kaip reikės ją prižiūrėti, kad būti išsaugota ši Dievo dovana. Be to, 13 kūdikių yra didžiulis siurprizas. Galbūt būsiu vienintelis pasaulyje toks vienu kartu pagimdyto tryliktuko tėvas“, – pasakojo F. Al Azawis.

REKLAMA
REKLAMA

Gydytojai, kalbėdami apie šį nėštumą, buvo kur kas atsargesni ir labiau susirūpinę.

„Pirminiai testai parodė, kad keturi vaisiai jau yra negyvi – nes jų širdys nepulsuoja. Kiti, atrodo, yra gyvi ir sveiki“, – sakė Mikdamas Al Jabouris.

„Motina laikosi gerai. Tai vienas rečiausių nėštumo atvejų per visą istoriją. Deja, manome, kad per tolesnes nėštumo stadijas mirs daugiau vaisių, o pagimdytieji bus labai maži“, – prognozavo gydytojas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų