• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Absoliutus pasaulio sunkiojo svorio bokso čempionas Vladimiras Kličko prieš spalio 5 dienos dvikovą Maskvoje su rusu Aleksandru Povetkinu demonstruoja rimtą nusiteikimą – per treniruotę sulaužė nosį savo treniruočių partneriui Samui Sextonui, rašo novosti.ru.

REKLAMA
REKLAMA

Nors dėvėjo apsaugos šalmą, 29 metų britas „papuoštas“ hematomomis po akimis. Likimo ironija, S. Sextonas kaip tik buvo pakviestas į geriausio savo draugo Brado Robertsono vestuves. Tokios išvaizdos britas, žinoma, į puotą neišvyko.

REKLAMA

Pasaulio čempionas, suprasdamas S. Seztoną, įrašė jo draugui vaizdo sveikinimą. Teigiama, kad V. Kličko treniruočių stovykloje veikia griežtos taisyklės, dar 2004 metais įvestos Emanuelio Stewardo. Jos galioja ir visiems treniruočių partneriams, taisyklių sąrašas pakabintas ir ant salės durų.

Taisyklėse nurodyta, kad visi boksininkai privalo ateitį į treniruočių salę 7 val. ryto ir valandą treniruotis. Minutė vėlavimo baudžiama 150 JAV dolerių. Boksininkai savo atvykimą turi pažymėti specialiame žurnale – užrašo savo pavardę ir atvykimo bei išvykimo laiką.

Už savo darbą treniruočių partneriai gauna honorarą. Kovotojams išmokama apie 1500 dolerių per savaitę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų