• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Canon Europe“ pranešė savo gaminių asortimentą papildžiusi keturiomis naujomis „Full HD“ raiškos tinklo apsaugos vaizdo kameromis: „PTZ Minidome VB-S30D“, „PT Minidome VB-S31D“, „Fixed Minidome VB-S800D“ ir „Fixed Box VB-S900F“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak bendrovės atstovų, nauji kompaktiški S serijos gaminiai skirti vidaus aplinkai, kur turi būti stebimos konkrečios zonos ar elementai, pavyzdžiui, parduotuvėse, mokyklose, butuose ar privačiuose namuose. Keturios naujosios „Full HD“ raiškos vaizdo kameros gali papildyti jau turimą apsaugos sistemą arba būti įdiegtos naujai, sakoma „Canon Europe“ praenšime.

REKLAMA

Skelbiama, kad S serijos gaminiai turi didelio jautrumo CMOS jutiklius, sparčiai veikiančius plačiakampiuss objektyvus ir du DIGIC procesorius, todėl pasižymi „Full HD“ raiška, aiškiais fiksuojamais vaizdais, plačiu regos kampu ir gali veikti silpno apšvietimo sąlygomis. Įrenginiai vaizdus puikiai fiksuoja tiek dienos, tiek nakties metu, naujoji įranga veikia ir prieblandoje. Į naujuosius S serijos gaminius diegiami du procesoriai – DIGIC DV III ir DIGIC NET II – sklandžiai fiksuojantys, apdorojantys, koduojantys ir perduodantys vaizdą.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak gamintojų, nors naujosios serijos, kaip ir „Canon“ 2012 m. tinklo apsaugos kamerų, apdorojimo sistema (DIGIC DV III ir DIGIC NET II) nesiskiria, tačiau buvo pakeista vidaus programavimo platforma, ir dabar galimi HD arba mažesnės raiškos sudėtiniai H.264 ir (arba) MJPEG formato srautai. Be daugiasrautės transliacijos, kameros taip pat gali transliuoti kelių takelių vaizdą vienu metu. Naujieji įrenginiai nufilmuotą medžiagą įrašo į „microSD“ korteles (iki 64 GB). Kamerose įdiegta nauja programa, galinti atkurti įrašus tiesiai iš „microSD“ kortelės, neįkėlus turinio į kompiuterį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Analizės funkcijos, veikiančios naujosiose vaizdo kamerose, aptinka judėjimą, apleistus ir pašalintus objektus, neleistinas manipuliacijas su vaizdo kamera bei pokyčius filmuojamoje teritorijoje. Paprastai pasikeitus apšvietimo sąlygoms, analizės funkcijos nutrūksta. Naujojo asortimento gaminiai, kai ryškumas gerokai padidėja arba sumažėja, atsistato automatiškai per 20 sekundžių. Taigi analizės funkcijos veikia tik su minimaliomis pertraukomis.

Kompaktinėse kamerose veikia patobulinta funkcija „Auto Smart Shade Control“, kuri automatiškai parenka optimalų išlaikymo lygį. Dėl šios funkcijos lęšiai kompensuoja tamsias ir kartu palaiko ryškias sritis. Taip pagerėja apšviestų sričių vaizdo kokybė, o tamsios, foniniu apšvietimu arba prastai apšviestos sritys pakoreguojamos.

Pasak gamintojų, visas kameras paprasta įdiegti, joms taikoma 3 metų „Canon“ pakeitimo garantijos programa „Swap Warranty“ 1. Naujosios kameros atitinka ONVIF v2.2 ir „Profile S“ standartus. Jas bus galima įsigyti nuo 2014 m. vasario, sakoma pranešime.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų