• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Samsung Electronics“ ketina pakeisti požiūrį į savo išmaniųjų telefonų dizainą, pranešė P. Korėjos leidinys „ET News“. Daugelis apžvalgininkų jau ne kartą buvo atkreipę dėmesį, kad bendrovės išmaniųjų serijos „Galaxy S“ flagmanai dėl plastmasinio korpuso atrodo pigesniais gaminiais, nei pagrindinių konkurentų telefonai su metaliniais korpusais.

REKLAMA
REKLAMA

Dabar visi „Samsung“ telefonai su „Android“ operacine sistema panašūs vienas į kitą: visi jie pagaminti iš plastiko, turi suapvalintus kampus, vienus ir tuos pačius mygtukus, įrengtus tose pačiose korpuso vietose. Beveik vienodai atrodo visi, pradedant pigiausiais modeliais, baigiant flagmanais.

REKLAMA

Todėl 2014 metais „Samsung“ pradės gaminti išmaniuosius telefonus metaliniais korpusais, sakoma pranešime. Tarp galimų medžiagų minimas aliuminis, magnis ir kiti metalai. Manoma, kad pirmasis metalinį korpusą gaus naujasis „Samsung“ išmaniųjų flagmanas „Galaxy S5“. Apžvalgininkų manymu, iš pradžių metaliniai korpusai bus naudojami tik aukščiausios klasės „Samsung“ telefonų gamyboje, o vėliau juos gaus ir vidutinės kainų kategorijos modeliai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaltinių teigimu, šiuo metu „Samsung“ gamyklose P. Korėjoje ir Vietname bandomos naujos medžiagos, kurios gali būti naudojamos naujo dizaino telefonuose.

Polikarbonatinių korpusų naudojimas išmaniuosiuose telefonuose laikomas „Samsung“ konkurenciniu trūkumu. Būtent dėl plastmasinio korpuso, apžvalgininkų teigimu, į rankas apimtas „Samsung Galaxy S4“ neatrodo kaip aukštos klasės ir didelio patikimumo įrenginys. Kita vertus, „plastmasė“ nesutrukdė „Samsung“ tapti didžiausia pasaulyje išmaniųjų telefonų gamintoja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų