REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Premjeras Algirdas Butkevičius teigia, kad socialdemokratai laikosi nuomonės, kad nuteistas Seimo pirmininko pirmasis pavaduotojas "darbietis" Vytautas Gapšys turėtų pasitraukti iš posto, tačiau palieka šį klausimą spręsti Darbo partijai.

REKLAMA
REKLAMA

"V.Gapšį į Seimo pirmininko pavaduotojo postą delegavo koalicijos partnerė, jos teisė jį ir atšaukti.

REKLAMA

Socialdemokratai išreiškė poziciją, kad V.Gapšys turėtų pasitraukti iš posto, kol galutinai nebus priimtas teismo sprendimas. Juk socialdemokratai parodė principingumą, kai tik suabejota, ar tuometinė ūkio ministrė Birutė Vėsaitė nesupainiojo viešųjų ir privačių interesų", - interviu dienraščiui "Lietuvos žinios" sakė A.Butkevičius.

"V.Gapšiui, kaip politikui, būtų daug geriau, jei jis sustabdytų veiklą Seimo vicepirmininko poste. Bet Darbo partija renkasi kitokį kelią. Kuris teisingesnis, kaip visada įvertins rinkėjai", - teigė premjeras.

REKLAMA
REKLAMA

Seimo pirmasis vicepirmininkas, Darbo partijos (leiboristų) vadovas V.Gapšys Darbo partijos juodosios buhalterijos byloje pripažintas kaltu dėl sukčiavimo ir apgaulingos buhalterinės apskaitos tvarkymo. Vilniaus apygardos teismas jam skyrė 35 tūkst. 750 litų baudą.

Šis nuosprendis apskųstas Apeliaciniam teismui.

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų