• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vieno geriausių visų laikų Lietuvos krepšininko Šarūno Jasikevičiaus svajonė užsivilkti Kauno „Žalgirio“ marškinėlius gali išsipildyti. „Eurohoops.net“ praneša, kad LKL čempionų vadovybė stengiasi įtikinti 37-erių veteraną, kuris šiuo metu individualiai sportuoja Barselonoje, grįžti į gimtinę.

Priduriama, kad pats Š.Jasikevičius svarsto tokį variantą, tačiau vis dar laukia „geresnio pasiūlymo iš komandos, kuri pretenduotų į Eurolygos čempionės titulą“, rašo sportin.lt.

Patyręs įžaidėjas praėjusį sezoną žaidė „Barcelona“ klube, tačiau, trenerio Xaviero Pascualio sprendimu, sutartis pratęsta nebuvo.

Jei tikėsime užsienio žiniasklaida, prieš kurį laiką lietuvis atmetė 300 tūkst. JAV dolerių pasiūlymą iš kitos buvusios savo komandos – Tel Avivo „Maccabi“. Š.Jasikevičiumi taip pat domėjosi Stambulo „Fenerbahce Ulker“, kuriame kitą sezoną rungtyniaus Linas Kleiza, o vyriausiuoju treneriu dirbs Željko Obradovičius.

REKLAMA
REKLAMA

„Eurohoops.net“ priduria, kad po 4,9 taško ir 2 rezultatyvius perdavimus praėjusį sezoną Eurolygoje rinkdavęs Š. Jasikevičius „Žalgiryje“ užimtų ne pagrindinio įžaidėjo vietą.

REKLAMA

Į šią poziciją vienas iš pagrindinių kandidatų yra amerikietis Kalinas Lucasas. Praėjusį sezoną 24-erių 185 cm krepšininkas gynė Bandirmos „Banvit“ komandos garbę ir Europos taurės turnyre rinko po 13 taškų bei 2,3 rezultatyvaus perdavimo.

Tiesa, pats K.Lucasas pirmiausia siekia vietos NBA lygoje ir tik nepavykus persikelti už Atlanto, svarstytų „Žalgirio“ pasiūlymą.

Daugiau skaitykite: sportin.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų