• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktoriai irgi yra tokie pat žmonės kaip ir mes. Todėl nuodėmių darymas jiems įprastas dalykas, netgi ir itin sunkių. Šiame straipsnyje pateiksime aktorių dešimtuką, kurie yra nužudę žmones ir už tai buvo teisiami.

REKLAMA
REKLAMA

 1. Fay DeWitt

1965 metais aktorė Fay DeWitt nužudė savo vyrą dramaturgą Ray Alleną. Ji vyrą subadė su laiškų atidarymo peiliu.

REKLAMA

2. Amy Locane-Bovenizer

2013 metų vasarį serialo „Melrose Place“ aktorė Amy Locane-Bovenizer buvo nuteista kalėti 3 metus, kai ji vairuodama automobilį partrenkė 60-metę Helene Seeman. Aktorė teismo salėje pravirko, kai žuvusiosios šeima paliko salę susierzinusi, kadangi jie siekė maksimalios 10 metų bausmės.

3. Charles S. Dutton

 

Dar anksčiau nei 1992 metais pasirodė siaubo filmas „Alien 3“, filmo aktorius Charles S. Dutton XX amžiaus aštuntame dešimtmetyje kalėjo dėl įvykdytos žmogžudystės, nelegalaus ginklo laikymo ir vadovavęs kalėjimo riaušėms.

REKLAMA
REKLAMA

4. Lillo'as Brancato'as Jr.

2011 metais serialų „The Sopranos“ ir „A Bronx Tale“ aktorius Lillo'as Brancato'as jaunesnysis sugebėjo nusiųsti savo draugams „Twitter“ žinutes, nors jam dar tada buvo likę 10 metų kalėti. Jis nuteistas dėl neuniformuoto policijos pareigūno nužudymo ir apiplėšimo.

5. Skylaras Deleonas

Aktorius, kuris trumpai vaidino seriale „Mighty Morphin Power Rangers“, 2009 metais nuteistas kalėjimui iki gyvos galvos dėl vyro su žmona nužudymo jų jachtoje.

6. Rebecca Gayheart

Paskutiniame praėjusio amžiaus dešimtmetyje kompanijos „Noxzema“ prekiniu veidu tapusi Rebecca Gayheart, 2001 metais Los Andžele savo automobiliu mirtinai suvažinėjo 9 metų berniuką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

7. Matthew Broderickas

Tuo metu, kai aktorius Matthew Broderickas atostogavo Airijoje 1987 metais kartu su savo mergina Jennifer Grey, jis vairuodamas išnuomotą „BMW“ susidūrė su „Volvo“, kurio abu keleiviai - motina ir dukra žuvo. Aktoriui tik lūžo koją. 2010 metais pasakodamas apie nelaimę M. Broderickas teigė: „aš vis dar jaučiu gailestį, išsigelbėjimo kaltę. Aš niekada nebebuvau toks, koks iki nelaimingos avarijos“. Tačiau aktoriui pavyko išvengti atsakomybės už sukeltą avariją, kurioje žuvo du asmenys.

REKLAMA

 8. Robertas Blake'as

2012 metais serialo „Baretta“ aktorius Robertas Blake‘as duodamas interviu Piersui Morganui pasakojo apie savo gyvenimą prieš jo žmonos nužudymą 2002 metais. Aktoriui buvo pareikšti kaltinimai dėl pirmo laipsnio žmogžudystės, tačiau jis buvo nuteistas civilinėje byloje 2005 metais.

9. Lane'as Garrisonas

26 metų populiaraus serialo „Kalėjimo bėgliai“ aktorius Lane‘as Garrisonas padarė avariją, kurios metu žuvo 17 metų keleivis. Įvykio metu jis buvo apsvaigęs nuo alkoholio ir narkotikų. Aktorius buvo nuteistas 40 mėnesių kalėjimo.

10. Johnas Wilkesas Boothas

Aktorius Johnas Wilkesas Boothas turbūt yra garsiausias aktorius-žudikas. 1865 metais jis nužudė JAV prezidentą Abrahamą Lincolną. Tačiau ir pats J. W. Boothas buvo nužudytas per jo paiešką.

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų