REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nedarykite sekso klaidų

Daugelis vyrų sekso metu nepastebi ir net nesusimąsto, ką jie daro blogai. Britų sociologai sukūrė rekomendacijas vyrams. Taigi ko nereikia daryti lovoje?

REKLAMA
REKLAMA

- Visus mus užklumpa aistros priepuoliai, tačiau moterims kai kada reikia preliudijos. Viena didžiausių klaidų lovoje − savitvardos praradimas.

REKLAMA

- Daugelis moterų kuklinasi tiesiai sakyti, ko nori. Tačiau jų kūnas net labai nuoširdžiai tai signalizuoja. Stebėkite, kaip jos kūnas reaguoja į jūsų prisilietimus, kada reikėtų greičiau, o kada giliau...

- Taip pat reikėtų pakalbėti apie aštrius pojūčius. Dažniausiai moterys yra kuklios ir viską išbandyti norėtų su tuo partneriu, kuriuo visiškai pasitiki. Todėl jokiu būdu neskubinkite įvykių. Pamažu išbandysite naujas pozas, o analinis seksas toli gražu ne visiems patinka.

REKLAMA
REKLAMA

- Niekada nepamirškite, kad sekse dalyvaujate ir jūs, ir moteris. Ji taip pat nori orgazmo. Todėl stenkitės ją patenkinti.

- Bjauriausiu vyro bruožu moterys laiko nejautrumą po akto. Po sueities švelniai pabučiuokite savo moterį į ausį ir prieš išeidamas pasikalbėkite su ja.

Laikydamiesi šių patarimų, labai greitai tapsite profesionaliu meilužiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų