REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Huawei“ pranešė pristačiusi „MediaPad 7 Vogue“ planšetę su 18 cm įstrižainės ekranu.

REKLAMA
REKLAMA

Ji išsiskiria ne tik aliuminiu korpusu ir 4 branduolių K3V2 procesoriumi, bet ir nauja „Emotion UI“ vartotojo sąsaja. Stilingoje planšetėje derinamas išmaniojo telefono funkcionalumas ir pramogų galimybės, teigia bendrovės atstovai.

REKLAMA

„Džiaugiamės galėdami pristatyti „MediaPad 7 Vogue“ planšetę su skambinimo funkcija ir aukščiausio lygio pramogų galimybėmis bei ilgalaike baterija“, – bendrovės pranešime cituojamas „Huawei“ verslo vartotojų skyriaus vyriausiasis vadovas Richardas Yu.

Pranešama, kad „MediaPad 7 Vogue“ yra lengva ir kompaktiška, jos korpuso storis – 9,5 mm, svoris – 335 g. Planšetė turi 1024 x 600 taškų raiškos IPS ekraną, keturių branduolių 1,2 GHz procesorių, 1 GB darbinės atminties, 8 GB kaupiklį, 3G ryšio modulį, suderinamą su DC-HSPA+ technologija, talpią 4100 mAh bateriją. „Huawei“ patentuota energijos taupymo technologija leidžia žiūrėti HD filmus bei daugiau nei 20 valandų naudotis planšete vienu įkrovimu, sakoma pranešime.

REKLAMA
REKLAMA

„MediaPad 7 Vogue“ planšetėje įdiegta „Android 4.1“ operacinė sistema. „Huawei“ vartotojo sąsaja „Emotion UI“ padeda suasmeninti planšetės naudojimą ir pritaikyti ją asmeniniams poreikiams.

Naujojoje planšetėje taip pat integruota akselerometras, GPS imtuvas, 3 megapikselių galinė fotokamera, „microSD“ kortelės lizdas. Galima naudotis „Bluetooth“, „Wi-Fi“ belaidžio ryšio ir „Airsharing“ turinio dalijimosi funkcijomis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų