• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dalaso „Mavericks“ ekipos savininkas džiaugiasi, kad jiems napavyko pasirašyti sutarties su Dwightu Howardu, kadangi dabar galės pasirašyti sutartis su keliais laisvaisiais agentais, rašo espn.com.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš manau, dabar esame geresnėje padėtyje nei būtume įsigyję vieną brangų pirkinį tokį kaip Dwightą Howardą. Mums geriau būtų įsigyti metiką. Nesupraskite manęs neteisingai. Mano manymu, šiais metais jau įsigyjome 5 gerus žaidėjus, o gal net daugiau“, - teigė klubo savininkas

REKLAMA

„Mavericks“ buvo vienas iš penkių klubų norėjusių įsigyti buvusį Los Andželo „Lakers" žaidėją D. Howardą. Tačiau krepšininkas pasirinko Hjustono „Rockets“ ekipą.

„Akivaizdu, kad neįsigijome D. Howardą. Bandėme, tačiau sutarties pasirašymas neįvyko. Manau, turime neblogą komandą. Visi žaidėjai  pritampa prie komandos. Klubas išsprendė kai kuriuos trūkumus, kurie buvo praėjusį sezoną. Tikiuosi, jei visi bus sveiki, turėsime neblogą sezoną“, - sakė M. Cubanas.

Dalaso klubas šiais metais įsigyjo įžaidėją Jose Calderoną, pasirašė sutartį su Monta Ellisu, atakuojančiu gynėju Wayne Ellingtonu ir centru Samueliu Dalembertu. Taip pat ekipa yra arti susitarimo su gynėju Devinu Harrisu ir puolėjo bei centro pozicijose galinčiu žaisti Brandanu Wrightu.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų