REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Hario Poterio knygų autorė J. K. Rowling slapta parašė kriminalinį romaną, kuris sulaukė labai teigiamų atsiliepimų, nors skaitytojai ir nežinojo, kad šią knygą parašė būtent ši autorė, rašo independent.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Romanas pavadintas „The Cuckoo’s Calling“. Tai istorija apie paslaptingą modelio mirtį, kai ji iškrito iš balkono. Nuo balandžio, kai pasirodė romanas, jis susilaukia didelių pagyrų.

REKLAMA

Knyga buvo išleista „Sphere“ leidyklos. Knyga pristatyta kaip debiutinis autoriaus Roberto Galbraitho kūrinys. Kaip teigia J.K. Rowling, ji tikėjosi, kad paslaptis, kad ji yra tikroji autorė, išsilaikys ilgiau.

„Būti Robertu Galbraithu buvo išlaisvinanti patirtis - sako ji. - Buvo nuostabu išleisti knygą be jokių išankstinių lūkesčių. Man buvo malonu sulaukti tiek pagyrų, kai buvo nežinoma, kad aš esu tikroji romano autorė.“

REKLAMA
REKLAMA

Leidyklos intenetiniame tinklapyje yra užsimenama, kad Galbraithas yra pseudonimas. Rašant romaną autorė praleido keletą metų Karališkoje karo policijoje.

J. K. Rowling patyrė spaudimą po savo sėkmingų Hario Poterio knygų. Praėjusias metais ji išleido romaną „The Casual Vacancy“, skirtą suaugusiems.

Jis sulaukė įvairios reakcijos, bet knygos pardavimai buvo geri.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų