REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Porto mieste ( Portugalija ) vyksta U-19 pasaulio paplūdimio tinklinio čempionatas. Kaip jau skelbėme, pirmame mače lietuviai susitiko su italų duetu - Giacomo De Fabritis ir Javier Facundo Martinez ir po atkaklios, 46 min. trukusios kovos, jiems nusileido 1:2 (21:14, 17:21, 13:15) bei pagal varžybų reglamentą turėjo palikti čempionatą.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau į čempionatą neatvyko Siera Leonės vaikinų komanda.Todėl varžybų organizatoriai,vadovaudamiesi FIVB taisyklėmis, nusprendė vietoj jų leisti dalyvauti varžybose geriausiai pasirodžiusiai porai, pralaimėjusiai pirmame kvalifikaciniame ture. Ja ir tapo lietuviai.

REKLAMA

Toliau sekė įspūdinga mūsų sportininkų pergalė 2:0 (21:15, 21:19) pirmame grupės susitikime prieš pajėgią čekų komandą - D.Dzavoronok ir M.Hadrava (12 reitingas). Šia pergale jie žengė didelį žingsnį kovoje dėl patekimo į kitą etapą. Kitame grupės susitikime vokiečiai M.Reichert ir C.Wickler lengvai, rezultatu 2:0 (21:13, 21:13) įveikė norvegus J.Fornes ir H.A.Hole. Su pastarosiomis poromis lietuvaičiai susitiks jau ryt.

Viso yra 8 grupės po 4 komandas, o iš kiekvienos grupės į kitą etapą pateks po 3 komandas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų