REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Maisto gadintojas“ yra neikėtas ir dažniausiai bjaurus radinys įprastame maiste. Listverse.com teigimu, šiai kategorijai gali būti priskiriamas tiek smėlis prastai nuplautose salotose, tiek ir daiktai, išvardyti šiame sąraše...

REKLAMA
REKLAMA

5. Prezervatyvai

Prezervatyvas tikriausiai yra vienas šlyksčiausių radinių maiste. Klientė Kalifornijos restorane prezervatyvą rado savo trintoje jūros gėrybių sriuboje. Nepaisant tyrimo ir iškeltos bylos, šio incidento priežastis niekada nebuvo nustatyta. Pati moteris įtarė, kad tai galėjo būti storžieviško padavėjo pokštas. Taip pat nebuvo aišku, ar prezervatyvas buvo panaudotas.

REKLAMA

Studentui Kinijos universitete nepasisekė labiau. Jo kavinėje užsisakytame maiste buvo akivaizdžiai panaudotas prezervatyvas. O kuomet jis bandė pasiskųsti virtuvės darbuotojams, jam buvo pasakyta, kad tai tik dešrelės apvalkalas.

4. Kulkos

2004 metais Kalifornijoje moteris savo karštame sumuštinyje rado net dvi kulkas. Pradėjusi valgyti sumuštini ji pajuto, kad kramto metalą. Pasak jos, pirma mintis buvo ta, kad kažkas nutiko jos breketams, tačiau pažiūrėjusi įdėmiau ji savo sumuštinyje ji rado 9 milimetrų kulką.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tuo istorija nesibaigė. Kuomet moteris nuvyko pas gydytoją dėl skrandžio skausmų, rentgenas parodė, kad su sumuštiniu ji prarijo dar vieną kulką. Laimei, kulką netrukus buvo pašalinta natūraliu būdu.

Keisčiausia tai, kad niekas nežino, kaip kulkos galėjo patekti į sumuštinį. Policija patikrino visus kitus sumuštinius “Costco” parduotuvėje, tačiau nieko nerado. Vykdomasis parduotuvės direktorius teigė labai apgailestaujantis dėl incidento, tačiau negalėjo jo paaiškinti.

3. Vorai

Vorai turi sugebėjimą būti beveik visur – įskaitant ir mūsų lėkštes. Kai kuriose kultūrose tinkamai pagaminti vorai laikomi puikiu baltymų šaltiniu. Tačiau klausimas, ar kas nors apsidžiaugtų savo maistę radęs tokia “staigmenėlę” su aštuoniomis kojomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Deja, tai gana dažnas dalykas. Vorai įropoja į gabenamų vaisių konteinerius. Šie vabzdžiai paprastai būna tokie patys egzotiški kaip ir vaisiai, su kuriais jie keliauja, ir sugeba išgyventi tol, kol patenka į daržovių parduotuvę. Tokie vorai būna ne tik gana dideli, bet ir pavojingi. Taip pat jiems puikiai sekasi slėptis kekiniuose vaisiuose – pavyzdžiui, bananuose. Tad galite nė nepastebėti, kad su vaisiais parsigabenote nepageidantiną “priedą”. Vorų vaisiuose būną gausu ir todėl, kad kai kurios kompanijos, kovodamos su derlių naikinančias vabzdžiais, vietoj pesticidų naudoja vorus.

REKLAMA

Bet netgi jei neperkante vaisių, jūs vis dar nesate saugūs. Moteris parduotuvėje nusipirko skardinę “Chef Boyardee” raviolių ir vieno iš jų įdare rado didžiulį vorą.

2. Peiliukas

Peiliuko radimas maiste vakarienės metu skamba kaip scena iš siaubo filmo. Tačiau tai realištiška situacija, kuria patyrė ne vienas žmogus. Apie tokius incidentus praneša greito maisto restoranuose besilankantys asmenys. “McDonalds”, “Burger King” ir, tariamai, “Chipotke” savo išalkusiems kllientams patiekė maistą su peiliukais.

REKLAMA

Tačiau taip nutinka ne dėl kokio nors psichopato kaltės, kuris tikslingai į maistą kaišo peiliukus. Kai kurios maisto kompanijos peiliukus naudoja valymui, kadangi su jais paprasčiausia ką nors nukrapštyti. Kartais tokie valymo įrangiai nepadedami į vietą ir pasilieka erdvėse, kur ruošiamas maistas.

1. Liežuvį ėdanti utėlė

Vyriškis iš Belfasto ruošdamas vakarienei žuvį gavo šoką visam likusiam gyvenimui. Pakračius žuvį atsivėrė jos burna ir iš jos iškrito bjaurus padaras… Tai buvo liežuvį ėdanti utėlė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šis bjaurus parazitas, įropoja į žuvies žiaunas ir suėda žuvies liežuvį iš vidaus. Po to įsitvirtina prie liežuvio šaknų ir tampa “nauju liežuviu”, kuris maitinasi žuvies grobiu.

Nors žuvies produkciją tiekiančios kompanijos tikrina žuvis, kartais vienas kitas egzempliorus prasprūsta ir pasiekia parduotuvių lentynas. Tad kai kitą kartą pirksite žuvį – pirmiausiai patikrinkite jos burną. Tik būkite atsargūs – jei žuvis labai žviežia, parazitas gali būti dar gyvas ir jums įkasti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų