REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Niujorke rasti 1985 metais neaiškiomis aplinkybėmis dingusios moters palaikai.

Viename iš Niujorko valstijos namų buvo rasti žmogaus palaikai, išgulėję įmūryti sienoje apie 30 metų. Teismo medicinos ekspertai nustatė, kad tai JoAnn Nichols palaikai. Moteris dirbo mokytoja Pogkipsio (Poughkeepsie) mieste. Jos vyras Jamesas pranešė, kad žmona dingo, dar 1985 metų gruodį, praneša „CBS“.

REKLAMA
REKLAMA

Moters palaikus rado kompanijos atstovas, pagal sutartį tyręs namą po jo savininko mirties. Jis aptiko „netikrą“ sieną, kurioje ir rado į plastikinį maišą įdėtus moters palaikus. Maišas buvo užrištas virvute. Ekspertai nustatė, kad moters mirtis buvo smurtinė: jos galva traumuota buku daiktu.

REKLAMA

Tačiau, kaip pareiškė policija, tolimesnis šios bylos tyrimas nebus atliekamas, kadangi pagrindinis įtariamasis – J. Nichols vyras Jamesas – yra miręs. Jis mirė 82 metų amžiaus natūralia mirtimi.

Policijoje patikslino, kad prieš 28 metus Jamesas Nichols kreipėsi į teisėsaugininkus ir papasakojo, kad dingo jo žmona. Tai įvyko 1985 metų gruodį, kada pirmokėliams, kuriuos ji mokė, prasidėjo žiemos atostogos, rašo „The Mirror“. Kur ir kodėl žmona pabėgo, vyras neva nežinojo. Priežastį, dėl ko jis nužudė žmoną, policija dabar vargu ar beišsiaiškins.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų