• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Pasirodė pirmos naujojo „Honda Jazz“ fotografijos

Automobilis turės ir hibridinę versiją

Interneto erdvėje pasirodė pirmos būsimo „Honda“ kompaktiško modelio „Jazz“ fotografijos. Ar tai apgalvotas „Honda“ reklamos specialistų žingsnis, ar žmonėms iš japonų koncerno sumokėjo automobilių naujienų medžiotojai, dar nėra aišku. Viena aišku, kad internete išplito nuskanuotos naujojo „Honda Jazz“ brošiūros nuotraukos.

REKLAMA
REKLAMA

Lyginant su pirmtaku automobilis pasikeitė. Kažkokių revoliucinių pokyčių automobilio stiliuje nėra. Tiesiog dabar automobilio išvaizda atitiks naują kompanijos koorporatyvinį stilių. Radiatoriaus grotelės šiek tiek primena „Honda CR-V“, akis užkliūna už masyvesnio priekinio bamperio. Visai kitoks vaizdelis žvelgiant iš profilio, o automobilio galinės dalies akcentu bus išraiškingi žibintai.

REKLAMA

Interjero fotografijų dar nėra, galima pažvelgti tik į prietaisų skydo fragmentą. Tačiau jo fotografija atskleidžia, kad „Jazz“ turės ir hibridinę versiją.

Manoma, kad naujoji „Honda Jazz“ Japonijoje debiutuos jau šį rudenį. Tačiau šio automobilio pasirodymo Europoje teks laukti mažiausiai iki kitų metų pavasario.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų