REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Savaitgalį vykęs aštuoniolikmečių ir jaunesnių tenisininkų Lietuvos čempionatas baigėsi Šiaulių teniso mokyklos auklėtinio Manto Bugailiškio ir Palangos sporto centro tenisininkės Emilijos Kravtaitės pergalėmis, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Vaikinų vienetų varžybų finale M. Bugailiškis 6:1 6:2 sutriuškino Augustą Radžiukyną. Merginų vienetų turnyro finaliniame susitikime E. Kravtaitė 6:4 6:4 įveikė šiaulietę Agnę Čepelytę. Beje, per keturis turnyre sužaistus mačus varžybų nugalėtojai varžovams nepralaimėjo nė seto.

REKLAMA

M. Bugailiškis, poroje su Tomu Vaiše, triumfavo ir vaikinų dvejetų turnyre. Dramatiškoje pusfinalio kovoje 6:1 6:7 10:8 įveikę Kasparą Žemaitėlį ir Luką Žviką, finale jie 6:4 6:4 privertė pasiduoti A. Radžiukyno ir Adamo Veliamovič duetą.

Merginų dvejetų turnyro finale Agnė Čepelytė ir Karolina Vitkevičiūtė 6:1 6:2 nugalėjo Saulę Valantiejūtę ir Moniką Žukaitę.

Aštuoniolikmečių ir jaunesnių tenisininkų čempionatas yra Lietuvos vasaros čempionatų turo sudėtinė dalis. Šiuo metu Šiaulių teniso mokyklos kortuose vyksta Lietuvos keturiolikmečių ir šešiolikmečių čempionatai, o rytoj į kortus žengs ir dvylikamečiai sportininkai. Turą baigs liepos 4 dieną prasidėsiantis Lietuvos suaugusiųjų čempionatas.

Suaugusių turnyro nugalėtojui atiteks vardinis kvietimas į vasaros pabaigoje Vilniuje vyksiantį ITF Futures serijos turnyrą Prezidento taurei laimėti, o finalininkui - į tų pačių varžybų kvalifikacinį turnyrą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų