REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Jau kitą sezoną Ispanijos „Barcelona“ klubo puolime veikiausiai išvysime Pietų Amerikos trio – Lionelį Messi (Argentina), Neymarą (Brazilija) ir Alexį Sanchezą (Čilė). Pastarojo teigimu, jam gali tekti konkuruoti dėl vietos startinėje sudėtyje su katalonų ekipos naujoku, bet to pernelyg nesureikšmina.

REKLAMA
REKLAMA

A.Sanchezas įsitikinęs, kad didesnė konkurencija leis jam greičiau tobulėti ir pasiekti geriausią sportinę formą, kurios buvo pasigendama praėjusiame sezone.

REKLAMA

„Man patinka konkuruoti dėl vietos startinėje sudėtyje. Esu pakankamai geras žaidėjas, kad galėčiau žaisti kartu su Neymaru ir L.Messi“, - kalbėjo čilietis.

„Būtų šaunu žaisti kartu su jais. Žinoma, tai nėra mano svajonė, bet esu „Barcelona“ žaidėjas ir man nesvarbu, su kuo tenka žaisti. Esu pakankamai geras, todėl čia ir žaidžiu“.

„Varžymasis dėl vietos aikštėje mane daro stipresniu. Kai kuriais atvejais Neymaras bus mano varžovas, bet turiu visas pastangas skirti ne konkurencijai, o komandai, padėti jai laimėti. Esu nusiteikęs gerai pradėti pasiruošimą“, - kalbėjo A.Sanchezas.

Pastaruoju metu Neymaras su Brazilijos rinktine dalyvauja FIFA Konfederacijų taurės finale. Naktį, iš sekmadienio į pirmadienį, turnyro finale šeimininkai brazilai jėgas išbandys su Ispanijos futbolininkais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų